Leon de Winter weigert belasting, vanwege Egypte

Schrijver Leon de Winter weigert belasting te betalen omdat Nederland en de Europese Unie financiële hulp bieden aan Egypte. Steun geven aan Egypte dat onder leiding staat van de islamitische president Morsi is "hetzelfde als miljardensteun aan nazi-Duitsland", aldus De Winter in zijn column vandaag in De Telegraaf.
De Winter gaat het percentage uitrekenen dat de overheid van haar inkomsten doorsluist naar Egypte; dat percentage zal de schrijver zelf korten op zijn aanslag.

Bron(nen):   De Telegraaf      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  In het rijtje Partnerlanden Ontwikkelingssamenwerking zie ik nog een heel stel landen staan waar wegens gebrek aan politieke of religieuze vrijheid een boycot van kracht zou moeten zijn. Maar blijkbaar krijgen ze uw en mijn belastingcenten gratis toegeworpen.

 2. PaulusJ

  Goed idee, maar waar houd het op?

 3. dachtikalx

  Democratisch bedacht van Leon de Winter. Heeft hij niet gestemd of heeft zijn partij geen stemmen genoeg? Jek wat een griezel die vent. Hij doet echt alles om steeds het nieuws te halen.

 4. Jannie Ooms

  Leon de Winter schrijft goede boeken, vind ik. Maar dat gezegd hebbend: de man leeft in een droomwereld waarin hij zelf kan bepalen hoe de mede door hem gekozen overheid zijn belastingcentjes uitgeeft. Keep on dreamin, baby…

 5. M Tex

  Het is tijd dat deze Israëlische spion definitief zijn spullen pakt en naar zijn geliefde Israël verhuisd. We zijn niet geïnteresseerd in jouw gezeik over ‘zielige Israël’, deWinter! En belastingen zul je betalen zolang je ons leven onaangenaam maakt door in NL te blijven wonen.

 6. Karel Kritisch

  Ik gok dat de belastingdienst hier niet mee akkoord gaat.. gevalletje deurwaarder voor meneer de Winter.

 7. Likoed Nederland

  Ons lijkt het betalen van salarissen aan terroristen en het opgesloten houden van mensen in kampen met Nederlandse ‘ontwikkelingshulp’ – zoals de Palestijnen doen – nog kwalijker.

Reacties niet toegestaan