Is dit de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival?

Er was al bekend dat de naam van de artiest die ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival begint met een ‘J’, nu lijkt ook duidelijk om wie het gaat: de 33-jarige zanger Jordan Roy. Dat meldt Shownieuws op basis van een betrouwbare bron, maar het nieuws is nog niet officieel bevestigd.

Jordan Roy, die eigenlijk gewoon Jordy van Toornburg heet, kun je kennen van zijn deelnames aan X-factor in 2011 en The Voice in 2016. Hij treedt momenteel op met nummers van George Michael en was ook al gastartiest bij de concerten van Glennis Grace.

Jordan komt uit Rotterdam, wat een mooie bijkomstigheid is, aangezien daar het Songfestival wordt gehouden. Opmerkelijk: de zanger gebruikte de afgelopen dagen meerdere keren de hashtag #Eurovision bij zijn foto’s op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Going into 2020 like: 💃🏼💃🏼💃🏼

Een bericht gedeeld door Jordan Roy (@itsjordanroy) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Are you ready for some action?! 💥💥💥 I will bring you fashion, music, dancing and a whooole lot a fun! For tickets: @truecolorsnl #jordanroy #gay #queer #coc #truecolors #lgbtq #freedom #party #singing #dancing #eurovision #cornaldmaas #superbowl #todrick #aprildarby #lhomo #amsterdam #georgemichael #duncan #happy #showtime

Een bericht gedeeld door Jordan Roy (@itsjordanroy) op