Het leven van een personal assistant van een celebrity

Beroemd
door Admin
vrijdag, 08 februari 2013 om 11:34
welingelichtekringen header 1
Hoeveel geld zou je verdienen met het klaarleggen van de tandenborstel van Lady Gaga, het dragen van haar tassen, in hetzelfde bed te slapen en het 24/7 voor haar klaarstaan? Gaga's personal assistant Jennifer O'Neill verdiende $75.000 per jaar met het uitvoeren van deze taken. New York Post maakte een verslag van het leven van assistenten van beroemde mensen. Enkele highlights: Zielig zijn de assistenten niet: ze verdienen vaak $50.000 of meer.
  • Rebecca White, de voormalig assistent van topmodel Naomi Campbell moest 25 geurkaarsen (met de geur van lelie) in haar hotelkamer plaatsen. Ook moest ze alle drank uit de minibar verwijderen, anders zouden anderen kunnen denken dat Campbell aan de drank was.
  • White was eerder ook de personal assistant van Claire Danes. White had als taak de jonge ster naar school te brengen en haar een kus te geven. 'Mijn taak was om haar beste vriendin te spelen, tragisch maar waar.'
  • Ook zijn er verhalen van assistenten die 's nachts uit bed worden gebeld omdat het wc papier van de beroemdheid op is.
Bron(nen): NYPost