Bij ovatie Frank Ocean blijft één man zitten (en wordt uitgefoeterd door Adéle)

R&B artiest Frank Ocean viel op de Grammy Awards twee keer in de prijzen en kreeg bij de uitreiking een staande ovatie. Op één man na: ex- en huidig vriendje van Rihanna bleef ostentatief zitten toen Ocean naar het podium liep om de prijs voor het ‘Best Urban Contemporary Album’ op te halen, een categorie waar Chris Brown zelf ook voor was genomineerd. Dat Chris Brown en Frank Ocean niet de beste maatjes zijn, is bekend. Chris Brown liet zich namelijk eerder negatief uit over de homoseksualiteit van Frank Ocean, die een van de eerste bekende zwarte artiesten is die bekend maakte dat hij verliefd was op iemand van hetzelfde geslacht. Op de foto is te zien hoe Adéle – die er om bekend staat geen doekjes om haar mening te winden – ziet dat Brown als enige in de zaal blijft zitten. Even later werd, de recent moeder geworden, Adéle gezien terwijl ze Chris Brown de oren waste.

Bron(nen):   Daily Mail      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Genuine_Defector

  Als je anno nu nog problemen hebt met homoseksualiteit geef je gewoon ronduit toe dat je een achterlijke barbaar bent met middeleeuwse ideeën en achterhaalde opvattingen. Wel knap dat deze meneer zo schaamteloos uit durft te komen voor zijn grenzeloze stupiditeit.

 2. grasspriet

  Echt Storykwaliteit dit bericht. Lees het 2e commentaar onder het artikel.

  ‘You are all a bunch of stupid idiots. Did you check her official Twitter? She has already confirmed that she was NOT yelling at Chris, but in fact giving him words of encouragement. You dumb idiots will believe ANYTHING! Adele is a classy lady, she does not need to lower herself to yell at anyone!
  SoopremeBeing, Baltimore, United States,
  13/2/2013 02:49’

Reacties niet toegestaan