Veel annuleringen bij Meilandjes na verhuisbericht

Het regent sinds maandag annuleringen bij de familie Meiland. Het bericht dat Martien, Erica en de rest van de Meilandjes Frankrijk vaarwel zeggen, heeft veel mensen doen besluiten om hun reservering in hun chateau te cancelen. Maxime vertelt in haar Instagram Stories dat dat voor de mensen die dit jaar hebben gereserveerd helemaal niet nodig is.

"Wij krijgen helaas heel veel mensen die willen annuleren", aldus Maxime. "Even voor de duidelijkheid: wij zijn heel het seizoen nog aanwezig en aan het draaien. Dus heb je voor dit jaar gereserveerd: wij zijn er dus kom gezellig langs."

Eind vorig jaar meldde Shownieuws nog dat het kasteel nog tot 2023 was volgeboekt. Veel mensen die na dit seizoen hebben gereserveerd worden daarom waarschijnlijk teleurgesteld.

Maandag werd bekend dat de Meilandjes terug naar Nederland gaan. Chateau Meiland was de afgelopen maanden een enorme kijkcijferhit. Het tweede seizoen trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers en ook de kersteditie trok een miljoenenpubliek. Eerder dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring. Het derde seizoen is later dit jaar te zien bij SBS6.