Ali B. imiteert ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine: “Hou je bek, vies vuil…”

The Voice of Holland draait al een aantal weken niet meer om de zoektocht naar nieuw zangtalent, maar om de ruzie tussen twee van de coaches van het programma, zangeres Anouk en rapper Lil’ Kleine. Gisteravond tijdens de eerste live show maakte medecoach Ali B. duidelijk hoe die ruzie ongeveer ging.

De rapper imiteerde het bekvechtende duo: “Hou je bek, vies vuil…” Daarna ging hij nog een tijdje onverstaanbaar door, terwijl Lil’ Kleine gepijnigd toekeek. Ook Anouk zag de humor er nog niet van in, maar ze begon tenslotte zelf. Toen Anouk zei dat ze een man wilde knuffelen en Ali aanbood dat ze hem daar wel voor mocht gebruiken, zei de Haagse zangeres: “Nee, ik zei een mán.”

Lil’ Kleine ligt al het hele seizoen onder vuur vanwege zijn belabberde en slecht geformuleerde jurycommentaar. Anouk sprak hem daarop aan. Achter de schermen zou de onenigheid uit de hand gelopen zijn. Aangezien het eerste deel van het programma eerder was opgenomen en de show van gisteravond live was, waren veel mensen benieuwd hoe het zou aflopen met het bekvechtende duo.