André en Bridget hadden het al over kinderen. Nu is hij weer terug bij Monique

De relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland was van korte duur, maar wel serieus. Volgens de presentatrice hadden de twee het over kinderen, zo vertelt ze aan De Telegraaf-bijlage Vrouw.

Het stoorde Bridget dan ook dat werd geroddeld dat ze in verwachting was van André. "Wat niet wil zeggen dat ik er niet voor openstond en we hadden het er ook al wel over gehad. Ik ben ook niet meer de allerjongste. Nu krijgen ze in Hollywood allemaal kinderen na hun 45e, dus het is tegenwoordig niet meer vreemd om op latere leeftijd moeder te worden. Maar mijn leeftijd was wel een reden om er met elkaar over te praten. Aan de andere kant: we waren nog maar een paar maanden samen, dus we waren er nog niet concreet mee bezig."

De presentatrice en de zanger maakten bijna twee weken geleden bekend na een paar maanden uit elkaar te zijn. André onthulde donderdag dat hij weer terug is bij zijn ex Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje. In november strandde die relatie, een dag voordat bekend werd dat de zanger voor Bridget was gevallen.