Derksen stapt naar directie RTL na conflict met Genee

Johan Derksen eist van de directie van RTL dat Wilfred Genee niet langer de redactie van het tijdschrift VI afbrandt. Dat heeft de voetbalanalist en hoofdredacteur van het magazine gezegd tegen RTV Rijnmond. De redacteuren van VI weigeren nog in het gelijknamige tv-programma aan te schuiven zolang Genee daar presentator is. 'Ik wil eerst met de directie van RTL praten. Als ze mij niet de garantie geven dat Genee niet langer zijn eigen merk beschadigt, dan ga ik daar niet meer aan tafel zitten. En dan kan het programma ook geen Voetbal International meer heten. Ik ben er niet van gediend dat Genee over de rug van VI-redacteuren wil scoren. Hij heeft niet door dat hij zijn eigen merk beschadigd', zegt Derksen tegen VI Radio.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Derksen heeft niet een fatsoenlijk argument en hij rukt de situatie uit verband. Wat een afgang van Johan. En inderdaad, als de bron een direct betrokkenen is kan dat meer info (concrete) opleveren dan 10 jaar werk van een journalist. Ach…wat kan het mij boeien, ik kijk toch naar VI. Er zijn wel belangrijkere dingen, zoals poepen of zo.

 2. Marten Jan Groen

  Wat een gedoe zeg … 😉

 3. Beela Teismar

  Goh, heb al een maand geen tv meer. Is dit nou het interessantste wat er in die tussentijd is gebeurd op tv? Veelzeggend…. Verder, een absurde eis van Derksen om Genee de mond te willen snoeren. Meningsverschillen zijn juist interessant en brengen contrast aan in een discussie. Derksen heeft waarschijnlijk geen hard bewijs en alleen maar vermoedens, aangewakkerd door zijn zwak voor Riemer. Leg het op tafel heren!

  • John

   Nee hoor, er is nog meer belangrijkst geweest op tv: een schoorsteentje waar wel of geen rook uit kwam, en een ouwe man in een jurk die verder geen mens kent, die “goedenavond” en “welterusten” heeft gezegd. Als je ergens een evenement van maakt ligt er minstens een plein vol mensen in zwijm. Dat “bonasera’ gaan we nog duizendmaal horen wat ik je brom. En dan krijgen we de kroning nog. Het leven is een spel.

   (in antwoord op Beela Teismar)
 4. John

  Vroeger werden dat soort puberruzies op het schoolplein beslecht.
  Nu moeten we allemaal partij kiezen en er met zijn allen ruzie over maken?
  Die Derksen moet gewoon wat minder met zijn kop op het scherm komen, overdosis van die man. Ik zou overigens graag willen dat de media eens gingen afkicken van die voetbal en dopesport verslaving 🙁

 5. Said Brorens

  Respect voor Johan hij komt tenminste op voor zijn Collega’s of Die Wilfed nu gelijk heeft of niet is gewoon een verwent jong die altijd zijn gelijk wilt krijgen.Als Wilfed niet achter VI staat moet die opstappen!!!

 6. catchit64

  Jeetje, het gaat over voetbal. De meest achterlijke en onbenullige activiteit.

Reacties niet toegestaan