Playboy: Speciaal potje voor blote Sylvie achter de hand

Deze week liet Sylvie van der Vaart aan haar Duitse collega van Let's Dance weten dat ze nog niet in Playboy had gestaan omdat het blootblad haar niet zou kunnen betalen. Want voor te weing blijft ze gekleed, mar voor voldoende gaat haar broek uit. Maar volgens hoofdredacteur Patrick Goldsteen heeft Playbloy 'altijd een speciaal potje achter de hand voor beroemdheden als Sylvie'. In het AD: 'Sylvie staat hoog op de ranglijst van veel mannen, dus waarom zouden we haar niet vragen?' Omdat de ex-vrouw van Rafael van der Vaart ook in Duitsland heel beroemd is, zou een samenwerking met de Europese Playboy ook tot de mogelijkheden behoren. 'Dan zou Sylvie zich nog wel eens kunnen vergissen in hoeveel ze op tafel kunnen leggen,' legt hij uit. De blonde schoonheid is nog niet gevraagd. Wie weet gebeurt dat in de toekomst. Sylvie heeft in ieder geval bewezen mooie foto's in lingerie te kunnen schieten.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Prikker

  Die zou ik wel kopen, mits :
  – ‘t geen stijlvolle zwart wit shoot is.
  – ‘t geen vage soft focus shoot is.

 2. kletsmajoor

  Zou het niet al lang beklonken zijn dat Sylvie in de Playboy komt? Dit spelletje over geld dient dan alleen maar om alvast de interesse op te kloppen.

 3. Dead Silence

  Ze is haar geld kwijt op Cyprus, dan maar haar lichaam verkopen. Maar goed, photoshop zal z’n werk ook wel doen. Ach…wat ken ut mij verrotten…

Reacties niet toegestaan