Belasting legt beslag op de huizen van Gullit (en Estelle)

Vanmorgen om 11.00 uur het de deurwaarder in opdracht van de Belastingdienst, kantoor Amsterdam, executoriaal beslag laten leggen op alle panden van Ruud Gullit. Dat meldt de celebrity-site Bekende Buren De belastingdienst is hiertoe over gegaan omdat Ruud de aanslag inkomstenbelasting over het jaar 2010, na verschillende aanmaningen, nog niet zou hebben betaald. Ook op de villa, waar op dit moment Estelle en de kinderen wonen, is door de belastingdienst beslag gelegd. Met dit beslag kan de belasting op ieder moment, zolang Ruud de aanslag niet heeft betaald, het besluit nemen alle panden te verkopen op de veiling. In dat geval zal Estelle met de kinderen de villa moeten verlaten. Buiten deze dreiging is het beslag van 1 miljoen euro, dat Estelle zelf vorig jaar op al Ruud’s panden inclusief de villa, heeft laten leggen op dit moment van weinig waarde. De belastingdienst heeft altijd voorrang. Ruud heeft overigens twee appartementen waar nu beslag op ligt, al een tijdje te koop staan. De vraag is nu natuurlijk of Ruud het inderdaad zover laat komen dat de Belastingdienst al zijn onroerend goed zal gaan verkopen om hun vordering te kunnen. Hoe groot de belastingschuld bedraagt, is overigens onbekend.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jeroen Biegstraaten

  Goeie zet van Ruud.

  • Betweter

   Goede zet? Ik denk eerder dat de arme man geen geld heeft om de belasting te betalen. Misschien heeft dat te maken met een terugval in inkomen na de carrièrepiek. Dat is geen fijne situatie….

   (in antwoord op Jeroen Biegstraaten)
  • Templein

   Als hij het zou doen om zijn ex en zijn kinderen een hak te zetten, is hij een grote hufter. Vooral de kinderen hebben al genoeg te verstouwen gehad. Een veilige thuisplek is wel het minste waar je als ouders voor dient te zorgen.
   Maar… we kennen noch de hoed, noch de rand.
   Onze reacties zeggen dan ook meer van onszelf dan van Gullit.

   (in antwoord op Jeroen Biegstraaten)
   • Jeroen Biegstraaten

    Natuurlijk doet ie dat…
    Desalniettemin een goede zet,ingefluisterd door zijn adviseur.

    (in antwoord op Templein)
 2. Wim

  Zag hem vorige week nog rijden in zijn witte Porsche, een groot en ”hoog op zijn poten model” in Amsterdam, Rozengracht. Arme Ruud..

 3. catchit64

  Binnenkort in een talkshow legt ie ‘t je haarfijn uit.
  That’s life

Reacties niet toegestaan