Sylvie: ik kan wél koken

Sylvie van der Vaart heeft is boos en verdrietig over de uitspraken die haar ex Guillaume Zarka (33) heeft gedaan in een interview met het Duitse blad Closer. Hij zei in dat interview dat de Nederlandse direct met hem in bed dook en dat ze 'leeg en eenzaam' is. Sylvie is geschokt en woedend en stelt dat zijn verhaal 'een grote leugen' is. 'Ongelofelijk. Sinds het uit is, hebben we geen contact meer. En nu weet ik hoe juist deze beslissing is geweest. Dat iemand met wie je vierenhalve maand gaat, zo verachtelijk kan zijn, is gewoon ongelofelijk. Ik ben geschokt. Goed dat hij weg is. Het was de juiste beslissing, dat blijkt nu heel duidelijk,' reageert Sylvie, volgens Bild 'ziedend van woede'.
Zarka zei dat Sylvie 'leeg en eenzaam' is en in helemaal niets is geïnteresseerd. Verder beweert hij dat ze niet kan koken en dat zo'n beetje al haar dagelijkse beslommeringen uit handen worden genomen door een persoonlijke assistent.  Zei:  'Ik zal mezelf niet verlagen tot zijn niveau. Vreselijk dat er zulke mensen zijn. Ik heb alles met grote afschuw gelezen. Dit heeft niks met waardigheid en respect te maken. Dit gedrag is gewoon armoedig.'

21 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Volgens mij heeft Guillaume Zarka toch meer bereik dan “pretty face”. Snap het dat hij zich niet wil verlagen.

  • Kopje thee

   Niet verlagen? Ik zou na dergelijk valse oude wijven gedrag met een grote boog om zo’n man heen lopen.

   (in antwoord op Dead Silence)
   • BeelaTeismar

    Hij geeft duidelijk totaal niets om haar, anders zou hij niet zo uit de school klappen tegenover een Duits roddelblad. Wat er verder heeft gespeeld tussen die twee boeit mij niet, wel kan je opmerken dat ze zich steeds tot mannen met een dikke bankrekening voelt aangetrokken. Sylvie smoorverliefd op de plaatselijke vuilnisman, kijk dat zou pas nieuws zijn!

    (in antwoord op Kopje thee)
    • ikookeven

     Ze verdient zelf heel goed. En ik vind het knap van haar. Ze weet tenminste alles uit haar talenten te halen. Kan niet iedereen zeggen. Veel rijkelui proberen dat niet eens. Zijn ze wel rijk, maar totaal niet interessant.

     (in antwoord op BeelaTeismar)
   • ikookeven

    me too!

    (in antwoord op Kopje thee)
 2. Kopje thee

  Heb niks met die hele Sylvie, maar puur op het argument moet ik haar hierin gelijk geven. Sowieso moet je altijd op je hoede zijn met mannen die een vuil boekje open doen over hun ex-en, laat staan als ze dit in de pers doen.
  En het is zo gemakkelijk om, als het een vrouw betreft, meteen die ‘hoerige’ kaart te trekken. So what als ze meteen met hem het bed in dook, het zit dus goed met haar libido. (Wat ook kan: ze was in de war, hij heeft haar het hoofd op hol gebracht. Allemaal geen dingen om als een oud wijf over te gaan roddelen in de pers.)
  Zo jammer dat zoiets anno 2013 nog steeds tegen een vrouw wordt gebruikt. Ik ben ook de eerste nacht met mijn man het bed in gedoken en we zijn nu dertien jaar bij elkaar. Heerlijk!

 3. Captain Caveman

  Die man klinkt alsof hij behoorlijk gefrustreerd is.
  Werd zeker gedumpt door haar

 4. Jeroen Biegstraaten

  Ik heb zo het idee dat deze man niet overdrijft.

  Aangezien hij een ontwikkelde man is die graag wat inhoud ziet in zaken.

  Vaak hebben dit soort mensen een wat andere kijk op succes en geld.
  Succes en geld zijn het gevolg van wat je bent,en ook al komt dat niet op die manier ,dan toch ben je wat je bent,nog steeds iemand met inhoud en stijl.

  Sylvie is een meisje uit een wat andere eenvoudiger milieu,waar men ook weer een wat andere kijk op succes en rijkdom heeft.
  Geld en succes zijn een doel geworden zodat je iets kan worden.

  Hebben ze geen geld ,dan zijn ze leeg en simpel, en hebben ze geld weten te bemachtigen,dan blijven ze leeg en simpel.
  Want geld veranderd niets aan deze mensen.

  Net zoals dat met Guillaume Zarka het geval is.

  Je bent wat je bent,en geld en succes voegen daar niets aan toe.

  Hoewel veel mensen denken van wel.

  Met geld haal je een Tokkie wel uit zijn wijk vandaan,maar de wijk niet uit een Tokkie vandaan.

  • BeelaTeismar

   Amen.

   (in antwoord op Jeroen Biegstraaten)
   • BeelaTeismar

    Dit meisje leeft uiteraard ver boven haar stand. Daarom is ze ook eenzaam, ze heeft er niets te zoeken. Wanneer ze terug gaat naar haar basis zit ze gewoon bij de plaatselijke supermarkt achter de kassa of is ze verpleegster in het ziekenhuis. Ze negeert haar roots en wil koste wat het kost in de jetset illusie verkeren. Ik hoop voor haar dat ze tot inzicht mag komen.

    (in antwoord op BeelaTeismar)
    • ikookeven

     Ken je haar persoonlijk? Zo te horen van niet. Ik weet niet uit welk milieu jij komt, maar dit getuigt niet van beschaving.

     (in antwoord op BeelaTeismar)
     • BeelaTeismar

      Mijn analyse is gebaseerd op observatie. Lees haar Wikipediapagina eens. Waarschijnlijk is ze narcistisch aangelegd, ze doet werkelijk alles om maar in de publiciteit te blijven. Het is alleen allemaal erg ‘leeg’ waar ze zich mee bezig houdt, samengevat: poseren in ondergoed. Hoe ze praat en lacht komt op mij allemaal geacteerd over, net zoals haar ‘relatie’ met Rafaël van der Vaart. Voor de tv camera het perfecte stel spelen en ondertussen was het allang niet meer koek en ei. Ze kan lachen en mooi zijn, het is de vraag of je het daar mee red. de uitspraken van Zarka, ze is leeg en in niets geïnteresseerd, bevestigen alleen maar mijn vermoedens.

      Wanneer je zelf steeds de publiciteit opzoekt mag je verwachten dat ik dan op een gegeven moment mijn mening geef, heel beschaafd hoor. 🙂

      (in antwoord op ikookeven)
     • Jeroen Biegstraaten

      Iets met eend..

      Het ziet er uit als eend,loopt als een eend,linkt als een eend,zwemt als een eend.

      De kans is zeer groot dat het dan ook een eend is.

      (in antwoord op ikookeven)
     • ikookeven

      Bleek het een zwaan te zijn!

      (in antwoord op Jeroen Biegstraaten)
  • ikookeven

   Gedeeltelijk wel waar, maar hoe dan ook toont het niet van karakter wanneer je een ander zo naar beneden praat. Gebrek aan waardigheid en wijsheid. En behoorlijk ordinair.

   (in antwoord op Jeroen Biegstraaten)
   • Jeroen Biegstraaten

    Dat wat al beneden is valt niet omlaag te praten.
    En ook niet omhoog te praten.
    Het gaat hier niet om omlaag praten ,maar om te benoemen.

    (in antwoord op ikookeven)
    • ikookeven

     Hij heeft waarschijnlijk weinig mensenkennis en kwam er wel erg laat achter dat zij zijn type niet was. Op uiterlijk alleen al kan je zien wat een verschil er tussen die twee zit. Moet hij niet haar de schuld geven.

     (in antwoord op Jeroen Biegstraaten)
 5. Albert de la Grande de Rocher

  Okay, ik snap het..
  Typisch stom voetbal wijf, franse mannen zijn niet zo, die praten niet over dames.

 6. Albert de la Grande de Rocher

  Voila,
  Simple blijft simple, en een zakenmens overschrijd deze grens door ervaring…
  Een doosje blijft een doosje ook met veul op de bank…

 7. harrr

  Silvie jij bent niet leeg hoor, mail mij maar!! (je mag wel voor mij koken)

Reacties niet toegestaan