Doutzen Kroes naakt op instagram

De reacties lopen uiteen want "Doutzen is een voorbeeld voor jonge meisjes." "Het is smakeloos en ongepast." Maar toch kijkt iedereen even naar de foto die Kroes vannacht op instagram plaatste tijdens een Skype-gesprek met haar man Sunnery James. "What happens on Skype stays on Skype, right?" schreef ze erbij. Kroes staat naakt met haar telefoon in de hand, haar rug, stukje bil en een stukje borst zijn te zien. Rechts in de hoek zien we haar man ook. Op haar instagram is nog veel meer Doutzen.  

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Captain Caveman

  De link werkt niet helaas, dus kan ik niet beoordelen of het smakeloos en ongepast is…. 😛

 2. Paulraw

  Wat zien mannen toch in die vrouwen met infantiele uitstraling?

  • kletsmajoor

   Zo’n beoordeling is erg subjectief. Ik vind Doutzen juist geen infantiele uitstraling hebben maar Miley Cyrus wel bijvoorbeeld.

   (in antwoord op Paulraw)
   • Paulraw

    Foto boven artikel zegt mij al genoeg.”Kijk mij eens onschuldig,naïef en dom zijn ”
    Blijkbaar vindt men een vrouw met een baby-gezicht en met het altijd aanwezige pruillipje aantrekkelijk in haar domheid.Al die foto’s van haar op Googlepics zijn min of meer hetzelfde.

    (in antwoord op kletsmajoor)
    • kletsmajoor

     Maar dat is toch tegenstrijdig. Blijkbaar vind jij haar een baby-gezicht met pruillip hebben en meen je te weten dat ze dom is. Maar vervolgens neem je aan dat anderen dat “dus” ook zo zien en tenslotte verwijt je dat die anderen. M.a.w. je verwijt anderen iets dat je zelf denkt.

     (in antwoord op Paulraw)
 3. Niegol

  tik eens “Doutzen Kroes naked” in google…
  de primeur is al ff geleden zo te zien. (oftwel, weer ophef over niets!)

  En daarnaast, waarom zo spastisch doen over een naakte mooie vrouw. Ik zeg terug naar de sixties in plaats van het preutse gewauwel van tegenwoordig.

 4. kletsmajoor

  In essentie zien we de blote rug van Doutzen op een wazige foto. Eigenlijk zien we helemaal niets bijzonders! Wat is hier smakeloos of ongepast aan? We hebben Doutzen al zo vaak gezien in een jurk met een laag uitgesneden rug of decolleté.
  Dit is weer die typische, hypocriete angelsaksische preutsheid. Het lijkt wel of die steeds meer in Europa wordt overgenomen.

  Waarom? Waarschijnlijk omdat de stampij over de (zogenaamd schokkende) naaktheid van sterren extra bladen verkoopt en pageviews genereert.

 5. grasspriet

  Het gaat weer eens nergens over.

 6. shanna

  Het menselijk lichaam is bij voorbaat niet smakeloos of ongepast. Wat er tussen de oortjes zit tijdens het bekijken ervan: dat kan smakeloos of ongepast zijn.

 7. Dead Silence

  Als men zo kinderachtig gaat doen, kan mevrouw nog zo mooi zijn, maar zoals eerder vermeld, straalt de infantiliteit ervan af.

 8. De Staatsburger

  Hoax: geen tiet te zien.

Reacties niet toegestaan