Over Anouk: Beter een racist dan een bruine lover, vies wijf!

Anouk vindt zwarte piet racistisch en schreef dat op haar Facebookpagina. De zangeres schreef vrijdag dat zwarte piet voorgoed ons land moet verlaten. 'Wat staan wij Nederlanders voor lul!!' Dat vonden niet al haar volgers een fijne uitspraak. Ze geeft een bloemlezing uit de reacties. Willem Charite: vieze rvuil vewende kankerhoer dat je bent hoop dat je binnenkort doodvalt het liefst doe ik het zelf tyfus slet. Jane Smith: vergeet niet door die haters en paar racisten heb jij nou wel je gheld zal je aan dat stel apen niet verdienen zo en nee ik ben geen racist maar je kan het krijgen zoals je het wil hebben John van Elteren: Viert vast wel Sinterklaas, alleen met der eigen zwarte pietjes, nikker lover. Kelly Maria Dijkhuizen: Beter een racist dan een bruine lover, vies wijf! Rob van Es: ze heeft goeie nummers hoor maar ze blijft een nigger bitch in mijn ogen en ze sterft van de capsones en vind haar superarrogant dus meschien heeft ze ook wel nigger bloed, leve SINTERKLAAS en zijn ZWARTE PIET. Natascha Beton: Ga lekker met die asielzoeker van je naar zijn land van herkomst blanke negerslet Cees Vrolijk: We moeten niet discrimineren. Zwarte piet eruit, dan alle zwarten eruit.

26 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. De Staatsburger

  Ik dacht nog wel dat Anouk juist een groot liefhebber van Zwarte Pieten was.

 2. Diablue

  Mooie muziek maakt ze is gewoon echt een mooie vrouw, facebook en twitter volg ik niet, dus blijf ik haar muziek mooi vinden en haarzelf ook, de rest is mij om het even…….een van de weinige nog echte top artiesten in Nederland

 3. utsjaermets

  Alweer zo’n deskundige….Waarom besteden jullie daar toch aandacht aan ????
  Off topic : fraai taalgebruik in die reacties. Het gaat de goede kant uit met onze normen en waarden (oh sorry, dat mocht niet meer vanwege de spruitjeslucht, je ziet waar het toe leidt). Ik zal wel ouderwets zijn en moet mijn bek houden over al die kut-, tyfus- en kanker FB-ers. Oh wat voelt dat lekker, machtig. Oeps.

 4. erik smit

  Ik deel Anouks standpunt niet. Maar de manieren van dat reagerende volk deel ik al helemaal niet.

 5. Buck Danny

  Aan de spelling en interpunctie van de reacties lezen we meteen het niveau van de reageerders af.

 6. Jan Leul

  Volgens het groene boekje moet het Nigga-lover en Nigga-bitch zijn.

 7. Hoestnou?

  Zeg, die Repelsteeltje uit het gelijknamige sprookje, is dat niet een klein onooglijk wit kereltje? Wordt het dan niet eens tijd om daar een lange knappe neger van te maken? Voor het evenwicht, zeg maar….

 8. Hoestnou?

  De omgangsvormen op de zogenaamde sociale media zijn soms verre van sociaal. Dat ligt noch aan Anouk, noch aan Zwarte Piet.

 9. arman

  Zwarte Piet is geen racistisch feest maar een achterlijke traditie behorend bij bekrompen mensen die hun identiteit ontlenen aan hun nationaliteit, tradities, huidkleur, religie, afkomst, afkomst van hun ouders en nog meer van dat soort onzin. Een onafhankelijke en sterke individu is zelfbewust en laat dit soort groepsdwang niet bepalen hoe hij/zij moet denken en leven. ‘omdat het altijd zo geweest is’!!!!!!

  • Robin

   Dus, wat..? Men mag het zelf bepalen van Uwe Doorluchtigheid? Mits men een “sterk individu” is uiteraard. Anders niet? Dank!

   (in antwoord op arman)
 10. Dead Silence

  Ik vraag mij af of ze met haar kindertjes ooit Sinterklaas heeft gevierd. Vast niet. Zeker welmde komst van de kerstman, maar weet niet eens wat het is, laat staan kerstmis. Heeft ze ook niet meegekregen denk ik.

 11. Evers

  Wat een triestige reacties,ze heeft potverdorie gelijk !!!!!

  • Heldoppantoffels

   Natuurlijk heeft zij geen gelijk, zwarte piet is als een sprookjesfiguur en dus lekker vanaf blijven!

   De mensen die zo grof reageerden op haar –>mening<– zijn duidelijk niet de slimste medebewoners van dit kleine landje. Tegelijk zeg ik, als je mensen blijft voeren met de groots mogelijke debiele televisie…dan is dat ook wat er uit deze mensen komt. Mensen schijnen zich om een of andere reden nogal eens te identificeren met mensen op TV helaas…

   Laat Anouk lekker haar mening hebben, dat zijn velen met haar oneens. Met het feit dat zij dit zo stellig en zonder enige nuance brengt "wat staan wij voor lul", daarmee maakt zij zichzelf lekker belachelijk. Het is maar een mening en daarbij valt er naar mijn mening ook best wat op te merken bij de moraal van deze dame.

   (in antwoord op Evers)
 12. Prikker

  Ik zie alléén maar verliezer (/losers) in deze hele discussie.

 13. Willy Casier

  Waar is het het vrijdenkende, open, verdraagzame Nederland naartoe ?

  • De Staatsburger

   De meeste Nederlanders zijn nog steeds heel open, verdraagzaam en tolerent naar zwarte Piet. Slechts een klein deel linkse Zeurpieten verpest het voor de rest.

   (in antwoord op Willy Casier)
 14. Dirk

  Mooi gezegd Anouk, complimenten! Dat mag eindelijk eens gezegd worden!

 15. Dirk

  Ik schaam me behoorlijk van mijn eigen volk! Al die racistische opmerkingen wat er wordt gezegd. Echt schamelijk!!!

 16. Pete76

  Gênant dit! Wat alle reaguurders delen is gebrekkig Nederlands. Wedden dat ze dat als één van de redenen noemen om allochtonen het land uit te wijzen?

 17. lhfl

  “Zij die nu nog last hebben van het verleden van slavernij van verre voorvaderen, horen bij de psychiater thuis!” – Pim Fortuyn, november 2000
  wow ik zie echt een hoop laffe linkse nepnederlanders hier.
  weg met allochtonen die een hekel hebben aan nederland!!!!!!!!!!!

Reacties niet toegestaan