Er willen erg weinig mensen naar Eva Jinek kijken

Ook het middagprogramma van Eva Jinek is geen succes. Jinek is BN-er en 'veelbelovend' als tv-ster, maar haar programma's scoren amper. Zelfs met een topgast als Joop van den Ende bleven de kijkcijfers van haar talkshow Jinek zondagmiddag erg laag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek, schrijft de Mediacourant. Jinek trok zondag tussen vijf en zes 217.000 kijkers, waarmee ze slechts 6,5 procent van alle kijkers op dat moment bediende. Het was de bedoeling van de KRO-NCRV om met de komst van Jinek ook haar tijdslot op zondagochtend af te pakken van omroep WNL, maar dat is niet gelukt. Daarom verhuisde ze naar de namiddag. Vooralsnog is Eva Jinek op Zondag, waar soms 400.000 mensen naar keken de grootste hit van Jinek. Ook haar prime time-show Vrijdag met Vrienden was weinig succesvol.  

20 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Volgens mij heeft mevrouw Jinek last van een Ego probleem.
  Als nieuwslezer bij het Journaal werd ze gezin als die mooie meid die wel lekker het nieuws brengt. Door haar relatie met meneer de advocaat verloor ze veel sympathie bij het grote publiek en haar vertrek naar de ultra rechtse zender WNL heeft haar waarschijnlijk ook geen goed gedaan.

  Nu is ze naar de middag gezet, en zeg nou zelf… is dat het tijdstip dat Nederland massaal voor de TV zit?

  • Dead Silence

   De ultrarechtsen zijn dan aan het werk en ultralinks kijkt niet. Dus dat gaat niet werken.

   (in antwoord op catchit64)
   • Mo Meta

    Ultrarechts is dan aan het werk? De werkloosheid is onder PVV’ers 4x zo hoog als bij Groenlinksers. En daarnaast heb je bij Groenlinks en D66 veel meer ZZP’er en ondernemers dan bij de PVV. Procentueel gezien allemaal he.

    (in antwoord op Dead Silence)
    • Dead Silence

     U bent ook meteen op de kast. Ondernemers bij Groenlinks? Subsidieslurpers bedoelt u. Ik noem dat spookondernemers. Overigens is de PVV minus asielbeleid meer de SP, dus ik zie geen ultrarechts hier. Even googlen op “pvv sp overeenkomsten”. En ik gebruik de woorden van voorganger catchit64.

     (in antwoord op Mo Meta)
     • marianne martens

      Groenlinksleden -subsidieslurpers!. Ben je een beetje van het padje geraakt? Als er nu een groep subsidies indringers zijn het wel de Grote- en kleine grutters. En er wordt gesjoemeld, opgelicht en gefraudeerd door diezelfde groep. Spooks- ondernemers zijn de VOF’s en de vele BV’s die 1 ondernemer opricht.

      (in antwoord op Dead Silence)
     • Dead Silence

      Nee hoor. En waar gratis geld te halen valt, wordt gesjoemeld. Dat is ook tevens het grote probleem in dit land dat aan elkaar hangt van toeslagen en subsidies. Stoppen die handel en bespaar 50 miljard. En ja, die Groenen zijn subsidieslurpers, van regeltjes die ze zelf hebben bedacht en vaak haaks staan op de feiten.

      (in antwoord op marianne martens)
     • zo_maar

      Gratis geld, vallen daar ook anderhalf miljoen aan steekpenningen onder? http://www.nrc.nl/nieuws/2013/11/04/hooijmaijers-voor-meer-zaken-vervolgd/

      (in antwoord op Dead Silence)
 2. Buck Danny

  Tja, talent of niet, daar zijn de meningen over verdeeld. Het is gewoon een beroerde tijd om op de buis te zijn.

 3. kletsmajoor

  Ik kijk heel anders TV dan een paar jaar geleden. Pas als ik via internetnieuws merk dat er iets interessants is gezegd in zo’n praatprogramma ga ik via uitzendinggemist alsnog kijken.

 4. marianne martens

  Schandalig dat deze vrouw gewoon niet de tijd krijgt om een programma te maken+ presenteren, daarvoor al is ze afgebrand. Wil niets zeggen, ben maar een boerentrien uit Holland, de 2 keer dat er hier werd gekeken was het verfrissend en werden de goede vragen gesteld aan de gasten. Mooie intelligente meid, zou haar maar een kans geven. Joop van der Ende, goede peer, hard gewerkt net zoals Dead Silence, mecenas. Dat hij niet ( effe verleggen ) scoort is ws omdat we al veel weten van hem en zijn bedrijf. Zou maar een andere tijd nemen voor haar voordat ze vooral door het herenvolk wordt neergesabeld dwz aantrekkelijk, goedgebekt, erg intelligent maar ws onzeker, ga tegen de hufters tekeer, meid. Ga door Eva, er zijn al genoeg meelopers, kontlikkers en windbuilen in medialand.

  • Paulraw

   Je mag je natuurlijk wel afvragen op welke planeet iemand leeft als de persoon zegt dat modaal 1,5 ton is.
   De foto bij het artikel, overigens geschreven door een vrouw ,laat juist weer zien wat de marktwaarde is van mw. volgens de pers,het hersengedeelte is weggelaten…
   Ben het op zich wel met je eens ,maar ik krijg toch sterk de indruk dat Jinek er vooral zit vanwege haar looks ,en dat ze hier ook flink gebruik van weet te maken.
   Iemand met gewone looks en met zulke slechte kijkcijfers,ondanks haar looks, zou nooit zo veel herstarts hebben mogen doen.

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    Misschien zit ze er voor haar looks, toch betwijfel ik dat het alleen om haar uiterlijk gaat, het zou zo maar kunnen dat een aantal mensen in haar geloven. Ze legt de lat veel te hoog voor zichzelf ( ws psychologie van de koude grond ) en heeft in korte tijd veel te veel dingen gedaan zodat de druk te hoog is waardoor je zwetend, misschien elke klus doet. Maar goed de kijkcijfers spreken inderdaad, doe het als Publieke Omroep dan op een andere tijd, op de tijd van Kunststof bv. en dat van 150.000 euro is irreëel.

    (in antwoord op Paulraw)
 5. CDP23

  ik heb een paar keer gekeken naar haar vorige WNL programma, degelijk gedaan maar volkomen humorloos

 6. checkit

  ze is bnner geworden door haar boobies ”if you have it flaunt it” en het nieuws voor kunnen lezen is iets anders dan een programma presenteren. Ik zit naar het neukertje van moscowitz te kijken als ik haar zie en zo bar interessant is dat programma niet als je haar wegdenkt.

  • marianne martens

   wat een ongelofelijke vulgaire opmerkingen van U, heb er ook een voor U. Onlangs een programma gezien op TV waar een comédienne het verschil aangaf van het mannelijk versus vrouwelijk geslacht en dit deed met de bijbehorende sensuele bewegingen. Het M. geslacht werd afgedaan als een lelijk aanhangsel met 2 oker -noten en zijn slangetje alsmaar in beweging.Het V. geslacht was een mooi gesloten doosje met de beloften van 1000 en 1 nacht.

   (in antwoord op checkit)
 7. DiscuJohn

  Toch heb ik bij haar altijd het gevoel dat ze vragen stelt voor zichzelf, om bevestigd te krijgen dat het een “goede vraag” was. Het draait dus om haar, niet om haar gasten. Ik mis overtuigende bezieling en authenticiteit in haar voorkomen.

 8. Pietje_Precies

  wel als ze in de Playboy komt hoor….

Reacties niet toegestaan