De loslippige minnaars van Sylvie

Sylvie Meis denkt tegenwoordig waarschijnlijk wel drie keer na voordat ze besluit het bed te delen met een man, want haar minnaars zijn tot nu toe nogal loslippig. De presentatrice bekent woensdag in de nieuwste editie van weekblad Privé dat ze tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart vreemdging met een piloot, omdat de vliegenier dreigde het verhaal over hun affaire wereldkundig te maken.

Sylvie viel kort nadat ze genezen was verklaard van borstkanker voor de charmes van de luchtvaartmedewerker. Ze vertelt in het weekblad hoe onzeker ze destijds was en hoe bang ze was dat Rafael er met een ander vandoor zou gaan vanwege haar ziekte. Ze belandde in bed met de piloot omdat ze bevestiging zocht dat ze nog steeds een mooie vrouw was. Haar voetballende echtgenoot ontdekte op oudjaarsdag 2010 via e-mails van Sylvie dat ze vreemdging, maar het tweetal wist door veel te praten het huwelijk te redden. Haar piloot veranderde volgens Privé-journalist Evert Santegoeds echter in een opdringerige stalker en zelfs een ordinaire afperser. Hij zou hebben gedreigd zijn verhaal te doen.

Het is niet de eerste man die Sylvie veroverde en vervolgens uit de school klapte. Drie maanden geleden deed Guillaume Zarka een boekje open over zijn romance met de Nederlanse. Hoewel minder schokkend dan de piloot, aangezien deze relatie pas volgde nadat de breuk tussen Rafael en Sylvie bekend was geworden, moet het voor de voormalige voetbalvrouw geen pretje zijn geweest om intieme details terug te lezen in een tijdschrift. De Fransman vertelde hoe hij Sylvie samen met toenmalig beste vriendin Sabia ontmoette in Parijs en al na twee minuten met haar in bed lag. Hij zei dat hij op dat moment haar naam nog niet eens wist. Vier maanden lang vormden de twee een paar, maar heel positief liet Guillaume zich na de breuk niet uit over zijn ex. "Sylvie is leeg en eenzaam", zei hij in Closer.

Seksaffaire

Als Christian Polanc zoals zijn ex beweert ook seks had met Sylvie is hij de tot nu toe enige bekende minnaar die zijn lippen stijf op elkaar houdt. De ex-vriendin van de danser vertelde in september dat Christian en Sylvie een seksaffaire hadden toen ze samen dansten in het tv-programma Let's Dance. Voor de buitenwereld waren Sylvie en Rafael toen nog gelukkig getrouwd. De danser zelf reageerde in Bild met de woorden: 'Ik heb hierover niets te zeggen'. Hij ontkende noch bevestigde dat er iets is gebeurd tussen hem en Sylvie.

Sabia, die Rafael veroverde nadat haar beste vriendin van hem scheidde, vertelde diezelfde maand dat ze 'ontrouwe' Sylvie vaak van een alibi had voorzien. "De lijst met Sylvies affaires is lang", zei ze destijds tegen Bild. De vraag is nu welke minnaar - als er echt meer zijn - nog meer bereid is zijn ervaringen met de sensuele Sylvie te delen.