Onno Hoes met blote foto op sekssite Grindr

Grindr is een site waar homo's snelle seks kunnen vinden. Je vindt een potentiële sekspartner die bij je in de buurt is en spreekt af. Dat is het idee. Een van de gebruikers van Grindr blijkt de burgemeester van Maastricht Onno Hoes, ook bekend als man van Albert Verlinden. De naïeve Hoes gebruikte Grindr onder zijn eigen naam. Hij had voor de spiegel ook een halfblote foto van zichzelf gemaakt, al is die volgens De Telegraaf nu verdwenen. Het is de volgende aflevering over het leven van Hoes in Maastricht. Vorig week vertelde op tv de 24-jarige Ruud Schepers, met wie Hoes zoenend in een Maastrichts hotel was aangetroffen, al over zijn warme vriendschap met Hoes. In Show Laat vertelde hij aan Patty Brard dat ’de tongzoen’ geen eenmalig gebeuren was, maar dat hun fysieke contact al langer dan een jaar duurde voordat zij werden ’gespot’

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Dat is niet erg slim van Onno Hoes. Van een man in zijn positie zou je toch wat minder naïviteit verwachten. De Maastrichtse burger zal voor zijn burgervader weinig respect meer kunnen opbrengen, vrees ik.

  • marianne martens

   het wel sneu en verdrietig voor de burgemeester, hoop dat hij hij er “heelhuids” met wat pleisters uit zal komen.

   (in antwoord op Jannie Ooms)
 2. Erik

  Wat een onzin. Het is op Grindr ontzettend makkelijk om je voor te doen als een ander, dus tenzij iemand Onno zelf dat profiel heeft zien gebruiken kan je helemaal niet zeker weten dat dat profiel echt van hem zelf is.

  • Kopje thee

   Ja, nu je ‘t zegt. Ben benieuwd of dit als verklaring komt.

   (in antwoord op Erik)
 3. De Staatsburger

  Geen reclame voor het homohuwelijk.

 4. zo maar iemand

  Ik kan me niet voorstellen dat hij met die buik volle zalen trekt. Verder is het incident wel een beetje triest en eenzaam vind ik.

 5. Kees Cornelder

  Uhh…. is dit niet een broodje aap-verhaal? Op internet kan namelijk iedereen zich voor een ander uitgeven. Wat in het geval van Hoes, sinds die ‘zoen-affaire (waar hebben we het in J.Chr.naam over) door een of andere geinporum in elkaar gedraaid kan zijn. Kan dus, zekerheid ook hierover bestaat er vooralsnog niet. Internet is immers zo lek als een rieten mandje…

 6. Jos Diederen

  Laat de man toch met rust, dit is een prive aangelegenheid. De Media maakt meer kapot dan je lief is.

 7. De Staatsburger

  Blootfoto? Maar Onno heft toch keurig een broekje aan, Desirée?

 8. WimB

  Ik mis het ambtsketen

Reacties niet toegestaan