Nikkie de Jager werd vastgebonden en geslagen met vuurwapen

Youtuber Nikkie de Jager is tijdens de gewapende overval in haar huis vastgebonden en geslagen met een vuurwapen. Dat maakte de officier van justitie vandaag bekend bij aanvang van een rechtszitting van twee verdachten van de gewelddadige overval. Dat schrijft het AD, dat aanwezig is bij de zitting.

De Jager, beter bekend als NikkieTutorials, werd in augustus vorig jaar met haar verloofde Dylan Drossaers overvallen in hun eigen huis. Vier overvallers hielden hen onder schot. De make-upartieste noemde de overval ‘een van de meest enge en traumatische gebeurtenissen in mijn leven’.

,,We moeten jullie vastbinden. Jullie moeten een halfuur blijven zitten, anders komen we terug en heb je problemen”, riepen de overvallers daarbij. En: ,,Waar is de kluis?”

De buit van de overval op Nikkie bestond onder meer uit een grote hoeveelheid kostbare sieraden en een tas van het merk Louis Vuitton. Vandaag staan nog meer verdachten terecht van een reeks inbraken en overvallen, onder meer bij voetbalanalist René van der Gijp.