Anouk is zeer boos

Anouk op Facebook: "Ik zie net online dat de website bekendeburen een bericht heeft geplaatst waarin zij het adres bekendmaken van mijn nieuwe huis. Telegraaf en allerlei andere media nemen dit bericht nu klakkeloos over zodat straks iedereen kan weten waar ik woon. Té idioot voor woorden! Deze mensen beseffen zich niet wat ze hiermee aanrichten. De reden dat ik mijn huis in de Vondelstraat verkocht heb is niet voor niks. Ik werd daar niet alleen gestoord van diezelfde media die mij daar regelmatig voor de deur heeft opgewacht wanneer mijn kinderen uit school kwamen, maar er is een veel zwaarder wegende reden geweest waarom ik besloten heb om mijn huis te gaan verkopen. Ik word daar namelijk al ruime tijd lastig gevallen door verschillende stalkers. Ik vrees daarbij niet alleen voor mijn eigen veiligheid maar vooral die van mijn kinderen. De politie doet wat ze kunnen doen maar dat is voor mij niet genoeg. Daarom was ik blij om een huis te hebben gevonden waar ik de deur uit kon lopen zonder over mijn schouder te hoeven kijken. En dat is dus nu compleet verziekt door bekendeburen en alle andere media die dit bericht hebben overgenomen of dat de komende dagen nog gaan doen. Bedankt stelletje klootviolen!! Ik weet niet wat dit de media oplevert, maar vast genoeg om bij mij een fatsoenlijke alarminstallatie aan te leggen, zodat ik als alleenstaande moeder met vier kinderen mij misschien ooit weer veilig kan voelen."

12 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Mijn type is het niet, die Anouk, maar ik vind dat haar boosheid volkomen terecht is. Ik vraag me trouwens af wat er de toegevoegde waarde van is als wij, als lezer, weten waar ze woont,,,

  • catchit64

   Toegevoegde waarde in volgens mij 0. En ik zou mijn vrijstaand huis in de middle of nowhere niet willen ruilen voor een flatje in dat dorp.

   (in antwoord op Jannie Ooms)
 2. RHK

  Dit is een dilemma waar de meeste bekende mensen last van zullen hebben.
  BN’ers hebben de media nodig voor hun vak/bekendheid en ze zijn als zodanig een publiek figuur.
  Er moeten echter wel grenzen zijn want ook publieke figuren hebben recht op een privé-leven, kijk naar de koninklijke familie waar afspraken zijn gemaakt met de pers.

  Familie en vooral man en kinderen moeten nooit last ondervinden van de fotografen of aasgieren die zich journalist noemen: huis , school, kinderen en partner zijn dan ook taboe als je het mij vraagt en die maak je niet bekend en laat je met rust.

  Anouk is een irritant mens maar zelfs haar gun ik niet dat ze stalkers op haar dak krijgt. Nu de media dit openbaar heeft gemaakt moeten zij ook de rekening gepresenteerd krijgen voor Anouk’s levenslange bescherming tegen stalkers en andere parasieten.
  De politie (dus de gemeenschap betaalt?) moet niet opdraaien voor bescherming van haar (en haar kinderen) . Bekendeburen/Telegraaf en andere media die het openbaar maakten draaien maar op voor die kosten, stap maar naar de rechter en laat ze dokken !
  En als een stalker of “fan” je het leven zuur maakt dan mag je van mij een tik uitdelen, ook al raad ik het niet aan want met onze idiote rechtspraak kom je dan in het beklaagdenbankje te staan.
  Ik snap haar boosheid want je bent machteloos nu.

 3. Dead Silence

  Wie? Het interesseert mij totaal niet.

 4. AranGide

  Anouk moet niet zeuren, maar dat schijnt ze graag te doen. Zing je lied, treed op maar ga je niet bemoeien met andere zaken. In het verleden deed ze alles om aandacht te krijgen. Dan krijg je het vroeg of laat op je eigen bordje terug. Als ze wordt lastiggevallen, kan ze naar de politie voor aangifte. Doch Anouk hangt het graag aan de grote klok. Ze is dus kennelijk hardleers.

 5. Prikker

  Boeie….
  http://www.bekendeburen.nl/dit-is-het-nieuwe-waanzinnig-luxe-penthouse-van-anouk
  Graag gedaan Anouk.

 6. reageermeneer

  Het feit dat ze zich dat penthouse kan veroorloven heeft ze anders wel mooi aan diezelfde media te danken.

 7. Linda Spiegelaar

  heel begrijpelijk van anouk!!!!!
  iedereen heeft recht op een priveleven nl!
  en dat ze dankzij de media zich een penthouse kan veroorloven, geeft ze niet het recht om haar prive leven te verzieken, dom gelul!

  • reageermeneer

   Anouk besprak wél haar stukgelopen relatie uitgebreid in de media.

   Over hoe vaak hij wel niet vreemdging, met haar beste vriendinnen, op haar eigen bed etc. Ongeloofwaardig om nu opeens over ‘priveleven ‘ te gaan klagen. Pot verwijt de ketel? Daarbij komt dat ze in deze kwestie zelf de aandacht weer naar haar toetrekt, was ze er niet over begonnen dan had ik nooit van bekendeburen gehoord.

   (in antwoord op Linda Spiegelaar)
 8. PaulusJ

  Anouk, altijd boos, altijd de ander de schuld van van alles en altijd een viswijf gebleven. Wel lekker Facebooken dat je een beurt heb gehad, Twitteren met allerlei meningen en opinies over van alles en nog wat, je reed, tattoo’s en tieten Instagrammen, kiekjes van je huis dat in de verkoop staat overal digitaal laten rondslingeren maar owee als er kritiek is of de nadelen van zoveel exhibitionisme en vrijwillig privacy opgeven aan het licht komen:
  dan zijn het weer ” de kinderen’ ojee snik snik
  Het één niet zonder het ander dame. Roem, geld en succes dankzij een groot publiek uitmelken heeft een prijs. Gedraag je volwassen.

 9. Pietje_Precies

  een beetje stalker weet van Anouk dat ie een pik van 23 cm moet hebben, anders is Anouk toch niet geïnteresseerd. de lengte van je favoriete lul mag wel op breed op tv uitmeten, maar je adres niet in de krant…..beetje selectief shoppen…

 10. Karel Kritisch

  Anders hou je je muil een keer!

Reacties niet toegestaan