Valerie Trierweiler is uit het ziekenhuis

De partner of ex-partner van de Franse president Hollande, Valérie Trierweiler, is uit het ziekenhuis ontslagen en omgeven door een motorescorte van de president naar diens buitenverblijf Laterne in Versailles gebracht. Trierweiler werd een week geleden opgenomen na onthullingen over een vermeende affaire van het staatshoofd met de 41-jarige actrice Julie Gayet in het roddelblad Closer. De journaliste zou na het bekend worden van dit nieuws zijn ingestort. Hollande heeft haar in het ziekenhuis niet bezocht, maar via haar artsen wel contact gehad

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Leo

  Beste Valerie, je hebt een hoop stampij gemaakt en de aandacht van de hele wereldpers opgeëist.
  Ik moet je zeggen dat de vooruitzichten op een vervolg in de relatie met Hollande ongunstig zijn.
  Hij laat zich niet chanteren als hij via de artsen met jou praat. Liever zou hij niets doen maar hij moet zich natuurlijk zien te redden in te media.
  Ik heb het vermoeden dat ie niet op zijn knieën komt smeken om vergiffenis.
  Van de andere kant is er ook weer niet zo veel aan hem verloren. Ik zou een gewone man zoeken, eentje met een wat lager libido. Waar je mee kunt lachen en die wat meer tijd heeft en minder sores aan zijn kop.
  Maar ga eerst in therapie.

  • Kopje thee

   Hahaha, wat een ridicule, bevoogdende preek steekt u hier af. Tegen wie is dit gericht? Tegen vrouwen in ‘t algemeen, die zich vooral gedeisd moeten houden daar onder het maaiveld, met de tandjes op elkaar als manlief een dubbelleven leidt? Want mevrouw Trierweiler zal dit niet lezen, dat begrijpt u ook wel.

   (in antwoord op Leo)
   • Leo

    Mevrouw Trierweiler heeft meer relaties versleten dan ik tandenborstels.
    Van liefdesverdriet lijkt me hier geen sprake meer, eerder een aantasting van het ego.

    Ik was in haar geval of gewoon vertrokken, of ik had een persconferentie gegeven. Maar was niet zielig in een ziekenhuisbed gaan liggen.

    (in antwoord op Kopje thee)
    • Kopje thee

     Blijf erbij: seksistisch en ridicuul. Een vrouw is huichelachtig als ze twee huwelijken heeft ‘versleten’, een man kan er ‘n dubbelleven op na houden en dan is het aan de vrouw om dit aan te voelen – want ja, zo berekenend werkt het in de liefde, volgens het boekje van ene Nederlandse Leo, die precies weet wat er zich in ‘t hoofd, hart en zenuwstelsel afspeelt van iemand die de godganse dag omringd is door camera’s en ‘intimi’ die roddels graag doorbrieven aan de media. Had ze maar een ‘normale’ man moeten kiezen, niet eentje uit kringen waar een televisiepresentator/celeb zich logischerwijs in bevindt. Wat een ‘normale’ man ook moge inhouden. Een ‘normale’ man kan zijn vrouw ook verrot slaan, een man die geen president is kan, ik noem maar ‘n zijweg, z’n kindertjes vermoorden en de lijkjes in ‘n tunnel verstoppen, en, helaas, normale mannen kunnen ook notoire vreemdgangers zijn, die ook ‘normale’ vrouwen op hun blauwe ogen geloven.

     Niemand zegt dat het hier om liefdesverdriet draait. Publieke vernedering: dat wel. Genoeg reden voor ‘n zenuwinzinking, lijkt me zo. En geloof me, een zenuwinzinking is niet iets waar je voor kiest.

     Tenslotte: zélfs als het publiek vertoon was: de mythe dat het hebben van een maitresse ‘n heel geaccepteerd verschijnsel is in La France is hardnekkig. Dat dit niet klopt, dat vrouwen (en mannen) hier heel veel verdriet van kunnen ondervinden, blijkt wel uit het hoge percentage scheidingen. Heel goed dat de discussie hierover eens wordt aangezwengeld.

     (in antwoord op Leo)
     • Leo

      Ik ben niet seksistisch en een (Vlaamse) man.

      Het kan er bij mij niet in, dat vrouwen met een zekere levenservaring, niet inzien dat een charmeur als Hollande, een notoire vreemdganger is. Behalve als je over het paard getild bent.

      En wat Hollande betreft, hij ziet eruit als een vrome priester, maar heeft kennelijk ergens geen controle meer over. Een president die zich laat voorttrekken door zijn piemel. En, je gelooft het niet, op een bromfiets, dwars door Parijs heen, naar een ander liefje gaat.

      Eigenlijk is het een cadeautje aan de media. Deze content is inmiddels zo theatraal, het kan niet missen of hier komt een boek van uit, dit wordt verfilmd.

      (in antwoord op Kopje thee)
     • Kopje thee

      Ik geef je ‘n plus voor de zin ‘Een president die zich laat voorttrekken door zijn piemel.’ Hilarisch.

      (in antwoord op Leo)
    • frank101

     Misschien moet je gewoon een nieuwe tandenborstel kopen Leo, wel zo fris..

     (in antwoord op Leo)

Reacties niet toegestaan