Humberto Tan verslaat P&W nu ook op weekdag

Gisteren keken op een doordeweekse dag voor het eerst meer mensen naar de Late Night Show van Humberto Tan dan naar Pauw en Witteman. De eerste maanden in het bestaan lukte dat Tan slechts op vrijdagavond als zijn programma werd uitgezonden na kijkcijfercanon The Voice.

Mogelijk werd hij gisteren geholpen door zijn aanwezigheid in DWDD. Daar beweerde hij niet zo bezig te zijn met de strijd met P&W.“Het belangrijkste is volgens mij hoe je het programma maakt. De eerste drie maanden konden we ons bewijzen. We zitten nu in de vierde maand en hebben een positie veroverd om half elf op RTL 4. That’s it.”

Het gaat bovendien goed, aldus Tan. “We hadden ook in mineur kunnen zitten met 30.000, maar dat hebben we helemaal niet. Ik heb altijd al gezegd: ‘Je moet genieten van het product dat je maakt.‘”

Op de vraag of Tan op termijn wil winnen van Pauw & Witteman, zei hij: “Nee, want RTL 4 kijkt naar de doelgroep 20-49. In die doelgroep scoort RTL Late Night erg goed.”

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Jose

    Mijn zoon wil graag bij u in de uitzending komen hij en zijnvriendin maken bandjes voor suikerziekte of een ander bedrijgde ziekte hij wil ze graag aan u laten zien en het Nederlands publiek. Graag u reactie ik hoop dat u een kwartiertje vrij kan makem
    Gaarne u reactie Jose.vandenhout@hotmail.com

Reacties niet toegestaan