Boer Jan krijgt elke dag brieven

Beroemd
door anp
maandag, 10 februari 2014 om 7:46
welingelichtekringen header 1
Boer Jan uit Boer zoekt vrouw internationaal heeft zijn hoop op de liefde nog niet opgegeven. Hij krijgt nog steeds veel brieven van vrouwen die met hem willen kennismaken. Die leest hij op zijn gemak door op zoek naar een vrouw die bij hem past.
In de veelbekeken ontknoping tijdens een van de laatste uitzendingen van het datingprogramma werd duidelijk dat nootjesverkoopster Judith geen heil zag in een verdere kennismaking met de kippenboer die in Canada woont. Eerder stuurde hij Florence en Claire al naar huis.
Het AD schrijft dat Jan afgelopen weekend de boer zoekt vrouw-afterparty bezocht. Hij had contact opgenomen met wat vrouwen die hem vorig jaar een brief hadden geschreven en wilde de dames eens in het echt ontmoeten. Het werd een grote chaos. "Van kijken of er iemand was met wie het wat kan worden, is het niet gekomen."
Date
Jan stond volgens eigen zeggen de hele avond in het middelpunt van de belangstelling. Hij moest op de foto met de ene na de andere vrouw. Ook heeft hij veel telefoonnummers uitgewisseld. Jan denkt dat het misschien nog wel tot een date komt voor hij weer terugmoet naar Canada.
Hij krijgt nog dagelijks brieven. "Er zijn ook Canadese meiden bij. Die hebben van Nederlandse vriendinnen over me gehoord. Nee, ik heb nog niemand geantwoord. Ik ga thuis rustig lezen of er iets leuks tussen zit."