Expeditie Robinson: Hoe overleven de twee klungels zonder hun padvinder?

Gisteren is er voor het eerst echt iemand naar huis gestuurd bij Expeditie Robinson. En het was helaas misschien wel de beste deelnemer van dit seizoen: Eva van de Wijdeven. Je vraagt je af of de twee achterblijvers het wel redden zonder haar.

Eva zat eerst in haar eentje op Afvallerseiland, maar ze zeurde niet en ontpopte zich tot een echte padvinder: ze bouwde hutten, ving vissen en maakte vuur alsof ze nooit iets anders had gedaan. Bovendien vermaakte ze zich prima in haar eentje. Maar toen kwam John de Bever, lomp in woord en gebaar, en kon ze ook nog voor hem gaan zorgen, want de volkszanger ligt liever lui op het strand dan dat hij een slang gaat vangen of vooruit, een krabbetje.

En daar bleef het niet bij, want daar kwam Rob Geus aanvaren. Zelfs John moest ervan zuchten. Rob kon kiezen wie er het duel met hem moest aangaan en koos, geheel onlogisch, voor Eva. Een ringwerpspelletje, dat meer op geluk dan wijsheid was gebaseerd, maakte een vroegtijdig einde aan het avontuur van de actrice. Rob Geus gooide net een paar keer meer raak, nadat hij het kunstje had afgekeken van Eva, maar of hij er blij van wordt... Het zal geen vetpot worden de komende tijd op Afvallerseiland, maar mogelijk valt er voor de kijker wel weer wat te lachen.