Eva Jinek moet weg van de zondagmiddag

Eva Jinek moet afscheid nemen van haar zondagse talkshow op Nederland 2.  De NPO wil op het tijdstip dat Jinek uitzendt een kunstprogramma. Insiders denken volgens De Telegraaf dat Paul Witteman de presentatrice opvolgt met een wekelijks muziekprogramma, aldus de krant. Hij kondigde recent aan te stoppen met Pauw & Witteman. De KRO-NCRV wil nu dat Jinek een dagelijks programma op de late avond van Nederland 1 gaat maken. Jinek heeft maar één seizoen overleefd. Er werd slecht naar gekeken. Het programma begon dit seizoen als opvolger van Eva Jinek op Zondag, dat Jinek voor haar vorige werkgever WNL maakte.  

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  Jammer dat ze weg moet zondagmiddag.Eindelijk een programma waar vaak leuke gasten aanwezig waren en Eva Jinek, een frisse, knappe, intelligente vrouw is, weer iets anders gaat doen.
  Jammer dat de Bureaucraten zo schuiven en alweer de ziekmakende kijkcijfers er bij halen. Cijfers die niets maar dan ook niets zeggen alleen wat over de kastjes-stemmers.

  • DiscuJohn

   Smaken verschillen, maar ik vind haar een onprettige en niet-oprechte (overkomende) manier van werken hebben. Alsof ze bij iedere vraag en elk punt wil ‘scoren’, terwijl het in eerste instantie toch echt om de inhoud van het verhaal van de gast zou moeten gaan. In mijn ogen is ze te snel en te ver omhooggevallen.

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    natuurlijk mag iedereen een andere mening hebben ook over deze Eva.Blijf haar toch capabel vinden en het gesprek met Rene Gude vond ik van een ontroerende schoonheid.Beiden waren min of meer een soort eenheid over afscheid,pijn,doorzetten en sterven. etc.

    (in antwoord op DiscuJohn)
 2. Prikker

  Ja.. ‘t spijt me maar ik heb ‘t talent nooit kunnen ontdekken in haar.
  Leuk koppie, dat wel, maar weinig inhoud.

 3. reageermeneer

  Je bent er niet met alleen een leuk koppie, Eva. Je hebt tot nu toe nergens overtuigd. Programma dat wel bij je past: Koffietijd.

Reacties niet toegestaan