Wat moet er verder met de burgemeester van Amstelveen

Toen de video de ronde ging doen over het internet waarop is te zien dat de hand van de burgemeester van Amstelveen als door een magneet aangetrokken naar het achterwerk van de koningin wil dacht De Graaf er eerst nog van af te komen door het filmpje de schuld te geven: ‘Het is gewoon een ongelukkig shot in die video’, zei zijn woordvoerder. Maar naarmate de video zijn rondgang op het internet uitbreidde en zijn weg vond over de hele wereld zag hij kennelijk in dat dat niet de goede verdedigingslinie was: de video was te duidelijk. Er kwam een nieuwe verklaring: 'Het is niet iets dat ik me herinner en al helemaal niet iets dat ik bewust zou doen. Ik weet heel goed dat dit niet hoort', zegt hij tegenover de NOS. En bovendien: het kan ook goed zijn dat hij de koningin helemaal niet aanraakt. Dat is immers niet goed op te maken uit het filmpje, gezien de hoek van waaruit het gefilmd is, vindt De Graaf, die er ook nog op wijst dat in het filmpje geknipt is. 'Er kan een centimeter tussen zitten.' Een hele geruststelling voor wie denkt dat de burgemeester een creep  is: er kan een centimeter tussen zitten. De Graaf is tijdelijk burgemeester van Amstelveen. Hij werd het toen zijn voorganger Van Zaanen werd benoemd in Utrecht. Er komt spoedig een nieuwe burgemeester van Amstelveen en het lijkt geen gewaagde gok dat De Graaf daarna niet weer opnieuw ergens wordt benoemd

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. 2374

  Gewoon over gaan op de orde van de dag, wat een ophef zeg. Er zijn belangrijke zaken dan de derriere van Maxima. Wat een stemmingmakerij met die koptekst.

 2. lownoise

  Dat ligt niet aan de burgemeester, maar wel aan de billen van Maxima. Probeer daar maar eens af te blijven als gezonde man!

 3. AT

  Klassiek voorbeeld van spijkers op laag water zoeken.

 4. Koper

  Het zou vreemd geweest zijn, een vrouw NIET aan te raken. Wat een ongefokt gedoe zeg.

 5. Steyn

  “Welingelichte kringen” : bedankt! deze poep lees ik wel ergens anders als ik daar behoefte aan heb.

 6. Kees Cornelder

  Ach die stijve, brave Fred de Graaf toch: kreeg hij het destijds in Apeldoorn ECHT voor zijn kiezen met die mislukte moordaanslag op de door Nederlanders zo sterk gekoesterde Heilige Familie, wordt hij er nu nauwelijks nog impliciet van beschuldigd niet met zijn hand van koninklijke billen te kunnen afblijven.
  Moet kift zijn van het mannelijke deel van de redactie. Flauw hoor.

Reacties niet toegestaan