Ilse en Waylon door naar de finale

Nederland doet zaterdag met het nummer 'Calm After The Storm' van Ilse de Lange en Waylon, oftewel The Common Linnets,  mee aan de finale van het Eurovisie Songfestival. Armenië, Azerbeidzjan, Hongarije, IJsland, Montenegro, Nederland, Oekraïne, Rusland, San Marino en Zweden gaan - in alfabetische volgorde - door. Er deden zestien landen mee aan de eerste halve finale van de 59e editie van het Europese muziekspektakel in de Deense stad Kopenhagen. Vorig jaar wist Anouk de finale te bereiken, nadat Nederland negen jaar lang niet te zien was in de finale van de show.

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Jannie Ooms

    Ilse en Waylon hebben het geweldig gedaan. Wat een mooie, ingehouden en melodieuze song tussen al dat festivalgeweld. Wat een aangename rust.

    Ook als ze ons land niet vertegenwoordigden, zou ik The Common Linnets tussen de deelnemers van gisteravond als winnaars bestempelen, zonder erover te hoeven nadenken.

    Winnen zullen ze nooit, natuurlijk. De oostblokstaten spelen elkaar elk jaar immers de meeste punten toe. Maar die twee zullen desondanks best hoog eindigen.

Reacties niet toegestaan