Meryl Streep dacht dat mede-acteurs haar ‘oude geit’ noemden. Het was iets heel anders

Meryl Streep (72) speelt in haar nieuwste film 'Dont't look up' met Jennifer Lawrence (31) en Jonah Hill (37). Zij waren zo onder de indruk dat ze haat G.O.A.T. gingen noemen. Niet geit, zoals Streep dacht, maar Greatest Of All Time.

Jonah Hill zei tegen Jimmy Fallon: “Meryl, voor mij, is de G.O.A.T. Zij is de grootste aller tijden. Tijdens een persconferentie zei ze, ‘Weet je, Jonah voelt zich zo op zijn gemak bij mij, hij noemt me al de hele week een geit’. En ik heb zoiets van, ‘Huh?’” Dus ging Jennifer Lawrence aan Meryl Streep uitleggen wat Hill met GOAT bedoelde. “Ze is zo cool, ze was er niet eens door beledigd. Ze was gewoon zo van: ‘Ik denk dat hij van me houdt en me een geit noemt.’” 

Jennifer Lawrence sprak er ook over in The Late Show with Stephen Colbert: “We noemden Meryl terloops de ‘GOAT‘ en toen ik er iets over zei tijdens een fotoshoot, reageerde Meryl: ‘Ja, zeg maar waar de oude geit moet gaan staan’. Ik zei: ‘Meryl, je weet toch dat ‘GOAT‘ voor ‘greatest of all time‘ staat, hé? Meryl antwoordde: ‘Oh, nee!’”