Stormloop op kappersafspraken in Kleine Komedie

Het loopt storm op kaartjes voor het initiatief Kapsalon Theater. Alle plekken die beschikbaar waren in De Kleine Komedie in Amsterdam waren dinsdagmiddag in een mum van tijd weg, laat Diederik Ebbinge weten via Twitter.

"Binnen een minuut was het maximale aantal kappersafspraken gemaakt voor Kapsalon De Kleine Komedie!!!", schrijft Ebbinge, een van de initiatiefnemers. Volgens hem zijn er in andere theaters nog wel plekken vrij.

De Kleine Komedie heeft woensdag de grootste line-up met namen als Jochem Myjer, Claudia de Breij, Brigitte Kaandorp, Youp van ’t Hek, Sanne Wallis de Vries, Henry van Loon en Freek de Jonge.

Met de actie Kapsalon Theater wil de cultuursector woensdag de grote onvrede kenbaar maken over het coronabeleid van het kabinet. Alle sectoren zijn inmiddels weer open behalve de horeca en de theaters, bioscopen en musea. Tientallen theaters in Nederland worden omgebouwd tot een kapsalon, massagestudio of een schoonheidssalon. Bezoekers kunnen hun haar laten knippen en tijdens die knipbeurt treden de cabaretiers op.