Rachel Hazes wijt ‘externe factoren’ aan relatiebreuk Klaas Otto

Rachel Hazes heeft zaterdagavond gereageerd op de breuk met Klaas Otto. 's Middags werd bekend dat de twee na een kortstondige relatie weer uit elkaar gingen. Otto zou weer terug bij zijn ex-vriendin zijn.

Hazes benadrukt in haar verklaring aan Shownieuws dat zij en Otto "het echt heel leuk" hebben gehad. "Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan", aldus Hazes.

Otto is oprichter van de inmiddels verboden motorclub No Surrender en zat al meerdere jaren in de gevangenis voor onder meer zware mishandeling, bedreiging, afpersing en witwassen. Hij hintte vrijdagavond al op een breuk. Otto plaatste een foto van zichzelf en zijn ex Gracia op Instagram. Hazes zegt geen wrok te koesteren. "Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst."

De "fijne tijd" die Hazes met Otto, zijn kinderen en hun moeder heeft gehad, koestert ze wel. Wat haar nu naar eigen zeggen nog rest is "een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag. Daar is mijn leven te leuk en mooi voor. Met de lieve en leuke mensen om mij heen waar ik heel veel gezelligheid mee heb."