Hans Kazàn weer opgenomen in Spaans ziekenhuis

Hans Kazàn is maandag opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Dat bevestigt zijn vrouw Wendy aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws. De 69-jarige goochelaar lag vorig maand ook al twee weken in een ziekenhuis in Spanje vanwege misselijkheid en braken. Tijdens de paasdagen ging het weer mis.

"Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven. Er moet opnieuw onderzocht worden wat er aan de hand is. Hij is al veel afgevallen", zegt Wendy tegen Shownieuws. "De artsen dachten dat ze gevonden hadden wat er aan de hand was, maar dat blijkt toch niet het juiste te zijn geweest. Ondanks dat er al heel veel is uitgesloten, moeten er nu opnieuw onderzoeken worden gedaan. Ook kijkt de Nederlandse internist uit het Radboud-ziekenhuis weer met de Spaanse dokters mee."

Begin maart werd Kazàn met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Marbella, nadat hij misselijk was en zijn eten niet kon binnenhouden. Uitgebreid onderzoek en diverse scans leverden in eerste instantie niets op maar later werd overtollig maagzuur als oorzaak aangewezen.

"Spaanse ziekenhuizen zijn heel precies, dus ze wilden alles uitsluiten. Ik kreeg een hersenscan en mijn borstkas werd onderzocht. Maar ik bleek gelukkig geen enge dingen te hebben", zei hij daar eerder over tegen het ANP. De artsen constateerden na een maagonderzoek dat hij "krankzinnig veel" maagzuur produceert. "Ik bleek allergisch te zijn voor de medicijnen die ik slik. Daar ben ik meteen mee gestopt."