Vrouw beschuldigt Johnny de Mol: ‘GHB in mijn drankje’

Volgens een vrouw, die anoniem aangifte deed, heeft Johnny de Mol haar gedrogeerd. Hij zou GHB in haar drankje hebben gedaan, zo vertelt ze in een video van stichting Music#MeToo. Het is natuurlijk niet gezegd dat ze de waarheid spreekt.

In de video die op YouTube staat en waar onder andere Metro over schrijft, zegt ze: "Ik ben seksueel misbruikt door Johnny de Mol.” Daarna legt ze uit hoe ze hem op een feestje ontmoette. "Hij trakteerde mij op een drankje. Vlak daarna voelde ik me niet zo lekker en verloor ik mijn evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist, werd ik wakker met hem op een bed. Naakt.”

"Ik begreep er helemaal niks van. Het ene moment was ik een drankje aan het doen, het volgende moment lig ik naast Johnny de Mol in een hotelkamer naakt op een bed”, aldus het vermeende slachtoffer. Ze wilde meteen weggaan. "Toen stormde hij op mij af. Hij zei dat ik dat beter niet kon doen, omdat ik gisteravond de weg kwijt was. Maar ik geloofde hem niet. Ik word nooit zo dronken van een drankje, dat ik mijn evenwicht verlies of dat ik niet meer weet hoe ik ergens ben gekomen.”

Valse beschuldigingen
Ze vertelde haar verhaal aan de politie. "Daar gaven ze aan dat er waarschijnlijk GHB in mijn drankje is gedaan. En dat dat de reden is dat ik een stuk van de avond mis.” Stichting Music#MeToo zegt te beschikken over het politiedossier.

Johnny de Mol, die onlangs zijn werk als talkshowhost van HLF8 neerlegde, ontkent de aantijgingen en spreekt van 'valse beschuldigingen'. De politie en de rechter zullen moeten bepalen wie er gelijk heeft.

Johnny de Mol moet al voor de rechter verschijnen vanwege de zaak die zijn ex Shima Kaes tegen hem heeft aangespannen. Zij beschuldigt hem van zware mishandeling en zelfs poging tot doodslag. Daarvan zijn behoorlijk wat schokkende details naar buiten gekomen.

Bron(nen):   Metro