Albert Verlinde vond Onno-gate verschrikkelijk

Albert Verlinde maakte het vorig jaar een keer zelf mee: zijn partner Onno ging vreemd en heel Nederland kende alle details. Nu hij dat zelf eens ervoer kwam hij er achter dat dat niet fijn is. Niet fijn dat Onno vreemd ging, maar nog akeliger dat heel Nederland (en zijn moeder) er van smulde.
Verlinde zei in Linda's Zomerweek dat hij en Onno al enige tijd 'uit elkaar gegroeid waren' toen Onno vorig jaar gefotografeerd werd in een Maastrichtse hotellobby terwijl hij zoende met de veel jongere Ruud, waarna er een beerput openging en bleek dat de burgemeester zelfs actief was op homo-app Grindr.
"Een zoen in de lobby van een hotel kan gebeuren. Ik vond het moeilijker dat íedereen het wist. Het feit dat het zo in de openbaarheid is", zei Albert tegen Linda de Mol. "Tijdens een besloten raadsvergadering die erop volgde, stonden zes straalwagens in Maastricht en wachtte ik op de bank het debat af als een soort First Lady. We zaten toen echt in de survivalmodus. Pas later op vakantie kwam alles echt binnen.'' Volgens Abert heeft de huwelijkscrisis hun relatie uit eindelijk  gered... "'Het gaat nu goed. Onno is een leuke, lieve vent. We doen weer fantastische dingen.''  

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Dutchy

    realiseert hij eindelijk eens wat hij al die jaren heeft aangericht in de prive levens van mensen. Ik vind het niet goed, prive is prive, maar ergens heb ik ook wel wat leedvermaak.

  2. Zmirlap

    Wat mij betreft wordt er dagelijks een uur TV gereserveerd over het uitzuigen van het prive-leven van dit trieste mannetje. Zo rond de klok van half zeven maar dan wel op de publieke omroep. Opdat mijn belastingcenten worden uitgegeven aan het maatschappelijk belang!

  3. Burgermans

    In de woorden van de Volksdichter: toch goed dat er een God is.

Reacties niet toegestaan