Obama's billen, dochter Whitney high, David Beckham sneaky bastard, DWDD, Hoe celebs begonnen zijn

Beroemd
door Admin
maandag, 20 februari 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Bron:
1. Obama’s billen Obama krijgt tijdens een bezoekje aan een restaurant in San Fransisco nét iets meer aandacht dan hij verwacht had. Een fan ziet haar kans schoon en legt haar hand tijdens een fotosessie net ónder de rug van de president:
obama butt grab
2. Dochter Whitney Houston high na begrafenis Bobbi Kristina, dochter van de zaterdag begraven Whitney Houston, trok het allemaal even niet meer. Na de begrafenis zou ze zijn weggevlucht en zich teruggetrokken hebben met een flinke joint.
3. Matthijs van Nieuwkerk ziet Claudia de Breij als opvolger DWDD
Mocht Matthijs van Nieuwkerk met het televisieprogramma DWDD ophouden, dan kan hij het met een gerust hart overgeven aan Claudia de Breij. Toen iemand hem vroeg: ‘Wie moet De Wereld Draait Door overnemen als je zelf niet meer kan?' Antwoordde hij: ‘'Claudia zou het kunnen doen'.
4. Beckham kan zijn ogen niet van andere vrouwen afhouden
Het moet behoorlijk lastig zijn om je te beheersen als je weet dat iedere beweging die je maakt door de hele wereld wordt gevolgd. Vooral wanneer er schaars geklede cheerleaders voor je neus paraderen. David Beckham werd betrapt toen hij stiekem keek naar de cheerleaders die langsliepen tijdens een basketbalwedstrijd waar hij met zijn zonen aanwezig was.
Bron:
article 0 11cadf87000005dc 306 634x492
5. Voordat ze beroemd werden: sterren in commercials Zie hier hoe sterren ooit begonnen zijn : Lindsey Lohan als klein meisje in drilpudding reclame Leonardo DiCaprio in Bubble Yum reclame Ben Affleck in Burger King reclame Joey uit Friends in Heinz Ketchup reclame Brad Pitt als ‘sexy beachboy’ in Pringles reclame (filmpje)
Bron: