Obama’s billen, dochter Whitney high, David Beckham sneaky bastard, DWDD, Hoe celebs begonnen zijn

1. Obama’s billen
Obama krijgt tijdens een bezoekje aan een restaurant in San Fransisco nét iets meer aandacht dan hij verwacht had. Een fan ziet haar kans schoon en legt haar hand tijdens een fotosessie net ónder de rug van de president:Bron: Huffington Post

2. Dochter Whitney Houston high na begrafenis
Bobbi Kristina, dochter van de zaterdag begraven Whitney Houston, trok het allemaal even niet meer. Na de begrafenis zou ze zijn weggevlucht en zich teruggetrokken hebben met een flinke joint.

Bron: Perez Hilton

3. Matthijs van Nieuwkerk ziet Claudia de Breij als opvolger DWDD

Mocht Matthijs van Nieuwkerk met het televisieprogramma DWDD ophouden, dan kan hij het met een gerust hart overgeven aan Claudia de Breij. Toen iemand hem vroeg: ‘Wie moet De Wereld Draait Door overnemen als je zelf niet meer kan?' Antwoordde hij: ‘'Claudia zou het kunnen doen'.

Bron: Algemeen Dagblad

4. Beckham kan zijn ogen niet van andere vrouwen afhouden

Het moet behoorlijk lastig zijn om je te beheersen als je weet dat iedere beweging die je maakt door de hele wereld wordt gevolgd. Vooral wanneer er schaars geklede cheerleaders voor je neus paraderen. David Beckham werd betrapt toen hij stiekem keek naar de cheerleaders die langsliepen tijdens een basketbalwedstrijd waar hij met zijn zonen aanwezig was.


Bron: Mail Online

5. Voordat ze beroemd werden: sterren in commercials

Zie hier hoe sterren ooit begonnen zijn :
Lindsey Lohan als klein meisje in drilpudding reclame
Leonardo DiCaprio in Bubble Yum reclame
Ben Affleck in Burger King reclame
Joey uit Friends in Heinz Ketchup reclame
Brad Pitt als ‘sexy beachboy’ in Pringles reclame (filmpje)


Bron: Huffington Post