Zac Efron condoom, Beyonce weer strak, Oscar schandalen, Erwin Kroll, celebs doen alles voor rol

1. Zac Efron laat condoom vallen op rode loper
In de categorie gênant: een condoom laten vallen als heel de wereld zit te kijken. Dit overkwam Zac Efron op de rode loper van 'The Lorax'. Op het filmpje is te zien hoe de acteur iets uit zijn broekzak pakt en er tegelijkertijd iets uitvalt. Iets wat verdacht veel op een condoom lijkt. Dat hij meteen erna "Oh my god" riep en een nerveus lachje niet kon onderdrukken, zet dat vermoeden alleen maar kracht bij.
Bron: HLN

2. Beyonce wil van zwangerschapskilo's af
Ze is nog maar net bevallen van baby Blue Ivy of Beyonce is weer volop aan het sporten om haar lichaam weer 'in shape' te krijgen. Ze traint vier uur per dag met haar trainer Marco Borges. Inmiddels heeft ze al 14 pond verloren, maar hoopt uiteindelijk 40 pond verloren te zijn aan het eind van maart.
Bron: The Berry

3. Oscar schandalen
Angelina geeft haar eigen broer een innige zoen

Na deze zoen op de rode loper in 2000 doet het gerucht de ronde dat de twee meer dan alleen familieleden zijn.

Jaloerse Cameron
Cameron Diaz liep in 2007 in haar uppie over de rode loper terwijl ex-vriend Justin Timberlake zijn nieuwe lover Jessica Biel aan zijn arm had hangen. De niet blije Cameron kon haar jaloezie niet onder de duim houden. Toen de camera’s stopten met draaien haalde ze gemeen uit naar het nieuwe Hollywoodkoppel.

Jennifer Aniston, Brad Pitt én Angelina Jolie samen op één rode loper
Er werd verwacht dat de oscars die volgden na de break-up tussen Jen en Brad en Brad die er vervolgens met Angelina vandoor ging voor enig tumult zouden zorgen. Het viel echter mee: de blondine en brunette hielden het bijna onnatuurlijk beleefd op de rode vloer.

Meer schandalen: RTL Boulevard

4. Erwin Kroll doet het 'wat rustiger aan'
Dachten we eerder dat Erwin Kroll ziek was, depressief, of een arbeidsconflict had, de weerman stelt zelf dat hij het gewoon wat rustiger aan wil doen. Niets aan de hand dus!
Bron: AD

5. Wat sterren al niet doen voor hun rol...
Christina Ricci - voor de film 'Penelope'

Angelina Jolie - voor de film 'Girl interrupted'

Gwyneth Paltrow - voor de film 'Shallow Hall'

Charlize Theron - voor de film 'Monster'

Bron: Leiweb.it