Hoe Frans Timmermans zich in een video van 3 minuten belachelijk maakt

Toen Frans Timmermans in 2012 een andere hoge baan wilde hebben maakte hij dit campagnefilmpje.  

27 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Chemical Dude

  Welk bureau zou deze clip gemaakt hebben? Ik hoor op 0:08 een typmachine ROFLOL

 2. Paulraw

  Ego zichtbaar vanaf de maan

 3. kletsmajoor

  [Off topic: Dit artikel hoort in de sectie Opinie. (Of is het de sectie ‘Oude Rekeningen’?)]

 4. Floris Maaskant

  Deze kerel zou op het schavot moeten, in plaats van een hoge baan in de EU krijgen. Het is een oorlogshitser die mede verantwoordelijk is voor wat er nu in de Ukraine aan de gang is. Iemand die er duidelijk niet voor onze belangen zit maar voor die van de globalisten en de internationale corporaties. Het zegt genoeg over door-en-door corrupte de EU als instantie dat ze deze smerige-vent kiezen en het zegt genoeg over onze huidige regering dat ze deze piepo naar voren duwen voor de baan! het wordt tijd dat Nederland een keer wakker wordt en zich ontdoet van dit soort knakkers.

  • Karel Kritisch

   Gut, komt Voorpost weer met zijn prinsenvlag zwaaien.

   (in antwoord op Floris Maaskant)
   • Floris Maaskant

    Gelukkig, Linksche-Azijnpissers-United keurt mijn post af, een absoluut kwaliteitskeurmerk in dat geval!

    (in antwoord op Karel Kritisch)
    • Karel Kritisch

     Ja leuk geprobeerd maar ik ben niet links en zeker geen azijnpisser. #fail

     (in antwoord op Floris Maaskant)
     • Floris Maaskant

      Van jouw hand zie ik aantijgingen als «onderbouwd» en «onderbuik» als een absoluut gouden rand langs het kwaliteitskeurmerk. Bedankt! Altijd als het woord «onderbuik» valt gaat het meestal over zaken waar ik zeer enthousiast van word.

      (in antwoord op Karel Kritisch)
 5. AT

  Als de oorlogsspanningen met Rusland verder oplopen, is Timmermans één van de verantwoordelijken. Prachtige speech bij de VN maar het was wel olie op het vuur. Europa was er met Timmermans als de kippen bij om, zonder bewijzen, Rusland te beschuldigen van van alles.

  Ik blijf pro EU (het concept althans), maar met dit soort zelfvoldane mensen gelijk aan Van Baalen en Verhofstadt aan het hof wordt het een puinhoop. Ze maken Europa tot een idealistisch bastion, niet tot een mondiaal geïntegreerd instituut.

  • Chemical Dude

   “zonder bewijzen, Rusland te beschuldigen van van alles.”
   Oh ja, het zijn “Russische soldaten op verlof” volgens u ? Die mogen uiteraard hun zwaar materieel mee nemen?

   (in antwoord op AT)
   • AT

    De speech ging over de MH17, over het gedrag van de Russen op de rampplek. Nou, we hebben verdomd snel de lichamen teruggekregen gezien de situatie, en van massale diefstal en ontering van lichamen en eigendommen bleek ook niet echt sprake. Er zou met vluchtdata gerommeld zijn, het waren de opstandelingen die de recorders keurig kwamen terugbrengen.
    Timmermans hield een emotionele speech op basis van geruchten, niet op basis van bewijzen. En dat is in dit soort conflicten uiterst gevaarlijk.
    Uiteindelijk was het Oekraine overigens die de situatie gebruikte om weer terrein te winnen op de opstandelingen.

    (in antwoord op Chemical Dude)
  • André Somers

   Heb je die speech beluisterd? Die beschuldigde helemaal niemand. Die ging alleen over “we willen toegang tot de rampplek, en we willen dat die idioten die er nu tussen lopen te klootviolen en roven daar opdonderen!” En daarna gaan we wel eens uitzoeken wie er verantwoordelijk was.

   (in antwoord op AT)
   • AT

    Zie mijn commentaar hieronder.

    (in antwoord op André Somers)
   • malky

    Die “idioten” bleken een Oekraïense rampeneenheid van de vrienden van Frans te zijn, misschien had hij toegang aan hun moeten vragen.
    Frans wilde gewoon even de aandacht voor zijn campagne om het hulpje van het lallende drankorgel te worden.

    (in antwoord op André Somers)
  • Paulraw

   http://www.unz.com/mwhitney/obamas-catastrophic-defeat-in-ukraine/

   Ook wel eens goed om een ander geluid te lezen dan timmermans’ agitprop.

   (in antwoord op AT)
  • Karel Kritisch

   Ik heb liever een man die ergens voor staat dan een man die alsmaar buigt. De Russen lachen om postmoderne praatjes. Harde taal daarentegen verstaan ze wel.

   (in antwoord op AT)
   • AT

    Oh zeker, maar hij moet wel voor de juiste dingen staan. En wat betreft harde taal overtroeven de Russen ons heus. Daar komt bij dat de mondiale machtsbalans zeker niet meer in het voordeel van Europa is en dus enigszins strategisch omgaan met die ‘harde taal’ verstandig is.

    (in antwoord op Karel Kritisch)
 6. Zmirlap

  Huilbaby 3huis gaat doorrrrrrr

 7. Bart_van_Oerle

  Een beetje suffig, maar belachelijk?? Ik kan t wel waarderen dat die man heel wat talen beheerst.

  • malky

   De grondige hekel aan democratie heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.
   Een van de belangrijkste functievereisten voor alle Brusselse hoogwaardigheidsbekleders.

   (in antwoord op Bart_van_Oerle)
 8. Karel Kritisch

  Die man beheerst zijn talen. Voor de auteur van dit stukje is het al moeilijk fatsoenlijk Nederlands te schrijven. Stukje afgunst.

  • Chemical Dude

   Mag ik vragen welke talen zoal?
   In BE krijg je al snel, vanaf je 12de, een 2de en derde taal op school.

   (in antwoord op Karel Kritisch)
 9. Tim66

  Daar was Timmerfransje het om te doen ! een baantjes jager in den dop,alle politici hebben een belang en dat is eigen belang!
  Mensen die beweren dat de EU op democratie gestoeld is komt bedrogen uit het is een machtsvacuum van vriendjes politiek ,en grote landen die alleen maar een ding voor ogen hebben ,hoe kunnen we geld binnen halen en zelf niets aan enige verplichting doen van de EU.
  Onze regerings leiders hebben onze welvaart verkwanselt ,en het ergste is nog dat heel europa Nederland alleen voor vol aanzien als het om financiele afdrachten aan de EU maar wij krijgen een derderangs baantje ervoor terug en dan denken deze sukkels nog dat ze het goed doen.
  Ik ben blij dat Timmerfransje zijn talen goed spreekt dan kan hij in de juiste taal de drank bestellen zodat Juncker kan functioneren.
  Te triest om te verworden dat er nog mensen zijn die geloven in de goede bedoelingen van de EU,waarschijnlijk geloven ze ook nog in Sinterklaas.
  De burger is de dupe van deze waanzin!

 10. utsjaermets

  ‘belachelijk’ vind ik te sterk maar koketteren met je talenkennis leidt af van eventuele inhoudelijke argumenten. Dat vind ik een beetje amateuristisch en getuigend van een gebrek een zelfvertrouwen. Of mag ik het ook een overdaad aan zelfverheerlijking noemen ?

Reacties niet toegestaan