Prins William krijgt tweede kind en de namendiscussie komt al op gang

Nog maar heel kort geleden, een paar uur, werd bekendgemaakt dat de Britse prins William en zijn vrouw een tweede kind krijgen en de discussie over de babynaam is al begonnen. Als het een meisje is, ligt het volgens het blad Hello! voor de hand dat haar naam Diana wordt. Andere populaire namen zijn Elizabeth, Victoria en Mary. De naam Alexandra is ook een mogelijkheid omdat het de tweede naam is van koningin Elizabeth. Is de nieuwe telg een jongetje dan is de kans groot dat het prinsje de naam Charles, Philip of Thomas zal krijgen. Door hun eerste kind George te noemen zijn William en Kate al de tradiotionele kant op gegeaan. Deze namen passen in die lijn. Het goed raden van de naam kan lucratief zijn. Bij een veilige gok op een naam als Phillip of Mary kunnen gokkers ongeveer 10 keer de inzet terug krijgen. Met een risicovollere gok op een ongebruikelijke naam als Macbeth of Caledonia kan tot wel 500 keer de inzet gewonnen worden. Overigens werd ook al bekend dat Kate zo erg met ochtendmisselijkheid kampt dat zij het werk even heeft neergelegd.

Bron(nen):   AD      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Chemical Dude

  Welke ‘namen discussie’? No a fuck was given today

  Weer ‘n parasiet er bij

 2. Jac Defauwes

  Net als bij ‘ons’ koningshuis wordt ook hier over werk gesproken, of deze mensen extra iets anders presteren dan teren op de samenleving. De Britten hebben in ieder geval weer afleiding van de echte problemen in de wereld dankzij deze zwangerschap, die natuurlijk belangrijker is dan al die anderen.

 3. Paulraw

  ´Overigens werd ook al bekend dat Kate zo erg met ochtendmisselijkheid kampt dat zij het werk even heeft neergelegd.´

  Belangwekkend nieuws dat ons de gruwelijkheden van ISIS direct doet vergeten

 4. Malky

  Normaal worden dit soort berichten in een later stadium over de wereld uitgestort, maar nu wordt een uitzondering gemaakt om de schotten maar binnen de unie te houden.
  Om misselijk van te worden.

 5. vandehoedenderand

  Ik zal de fascinatie wel nooit begrijpen. Maar het is natuurlijk niet voorbehouden aan Engeland of aan de monarchie in het algemeen. In Duitsland smullen ze er net zo goed van. En in de republiek aan de overkant van de plas hebben ze inmiddels zo hun eigen dynastieën; Bush, Kennedy, Clinton, etc. Blijkbaar heeft een groot deel van de samenleving dit nodig. In NL is de steun voor het Koningshuis al jaren- en jarenlang onverminderd hoog.

  Bizar.

  • Chemical Dude

   “In NL is de steun voor het Koningshuis al jaren- en jarenlang onverminderd hoog.”
   Bij het gedeelte van de bevolking die tevens denken dat de acteurs van “thuis” samen wonen.

   (in antwoord op vandehoedenderand)
 6. Chemical Dude

  Maroesja Perizonius : schrijver & filmmaker
  http://www.detiendemuze.nl/

Reacties niet toegestaan