Glennis Grace ook verdacht van bedreiging van Jumbo-personeel

Glennis Grace wordt door het Openbaar Ministerie ook verdacht van bedreiging in de zaak rondom de vermeende vechtpartij in de Jumbo in Amsterdam. Dat bevestigt een woordvoerder van het OM Amsterdam na vragen van Shownieuws.

Grace vond dat er zoon onheus was bejegend in de winkel en ze ging met een groepje vrienden verhaal halen. Dat ging er zo ruig aan toe dat de zangeres in de gevangenis terecht kwam.

Glenda Batta - zoals de zangeres eigenlijk heet - staat op 26 oktober voor de rechter in Amsterdam samen met vier andere verdachten. De supermarktruzie speelde zich af op zaterdagavond 12 februari in een vestiging van de Jumbo in het centrum van Amsterdam.

Volgens een woordvoerder wordt Glennis nu samen met een 27-jarige man verdacht van openlijke geweldpleging, mishandeling en bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht en/of met zware mishandeling. De advocaat van Glennis bevestigt aan Shownieuws de verdenking van bedreiging. Wat de inhoud van de bedreiging luidt, is niet duidelijk. De andere drie verdachten in de zaak worden alleen verdacht van openlijke geweldpleging.

Bron(nen):   Shownieuws