Deze celebrities zijn totaal niet fotogeniek

Beroemd
door Admin
vrijdag, 20 april 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Madonna
Meest oncharmante celebrity foto's Het is niet mogelijk om altijd maar goed op de foto te staan. Dat bewijzen de volgende kiekjes:
Emma Watson George Clooney Mila Kunis Bron:
Yolanthe zou best uit de kleren gaan voor een rol Yolanthe is momenteel bezig met de opnamen van de Hollywoodfilm Pain and Gain met Mark Wahlberg. Op de set van deze film is ze met niemendalletjes aan gespot. Yo zegt zelf dat ze er geen problemen mee zou hebben uit de kleren te moeten gaan voor een film. Aan Novum Nieuws vertelde ze: "Ik ben wie ik ben en als ik in mijn onderbroek en bh moet staan, omdat dat in de film het mooiste is, dan doe ik dat." Bron: RTL Boulevard
Celebs met een nieuwe nepneus Latoya Jackson Christina Aguilera Demi Moore Bron: Armani onthult de podiumkleren die Gaga gaat dragen tijdens de 'Born This Way Ball'-tourneeDit zijn de eerste schetsen van haar outfits:Bron:
De transformatie van acteurs Van een sullig rolletje naar een ware celebrity. Zac Efron: High School Musical - The Lucky One Taylor Lautner: The Adventures of Sharkboy and Lavagirl - The Twilight Saga Joseph Gordon-Levitt: 10 Things I Hate About You - Inception Ryan Reynolds: Van Wilder - Definitely, Maybe Bron: