Eindelijk vertelt Sophia Loren over iconische foto

Een iconische foto van 57 jaar geleden: De toen 22-jarige Sophia Loren kijkt vol afschuw naar de bijna tuimelende buste van Jayne Mansfield, die als laatste aankwam op een feest in Beverly Hills. Eindelijk vertelt Sophia Loren wat er op dat moment door haar heen ging. Loren: "Ze kwam op mijn tafel af. Ze wist dat iedereen keek. Toen ging ze zitten. En, ze had nauwelijks... Luister. Kijk eens naar de foto. Waar zijn mijn ogen op gericht? Ik staar naar haar tepels want ik ben bang dat ze op mijn bord zullen vallen. Je ziet de angst in mijn gezicht. Ik was zo bang dat ze uit haar jurk zou barsten en dat alles dan - BOEM - over de hele tafel lag."BBcWiBf Een paar dagen geleden kwamen Lorens' memoires uit: Yesterday, Today and Tomorrow; My Life. In het boek beschrijft ze haar 60 jaar voor de camera. Ook in het boek beschrijft ze het feest in Beverly Hills: 'Toen arriveerde Jayne Mansfield. De gasten gingen opzij om haar door te laten terwijl ze recht op mijn tafel afliep. Slingerend en misschien niet helemaal sober kwam ze naderbij, met iets trots en heerszuchtig in iedere stap. Ze wist dat iedereen haar gade sloeg, en dat was ook zo, want hoe konden ze haar niet aangapen met dat decolleté van haar. Het was alsof ze uitstraalde 'hier komt Jayne Mansfield, de blonde seksbom'. Ze ging naast me zitten aan tafel en begon te praten - en ze hield niet meer op. Ze werd steeds enthousiaster en ineens vond ik één van haar borsten op mijn bord. Ik keek doodsbang op. Een oplettende journalist maakte een foto die de wereld rondging. Ik weigerde de foto te autoriseren. Hollywoods schone schijn verborg nare kanten waar ik niets mee te maken wilde hebben.'   Sophia_Jayne_2  

Bron(nen):   Huffington Post      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  Hilarisch geestig, voorgelezen en weer in een deuk gelegen van het lachen.

 2. Dik Rondeltap

  Hoe krijgen jullie het voor elkaar om zo’n uitsnede van de foto te maken dat de hele portee van het verhaal verloren gaat. Knap werk!

  • Zonnestraaltje

   net zo suf als foto’s dubbel plaatsen of in een artikel precies omschrijven wat er in een video te zien is, daar heeft vooral het AD dan weer een handje van.

   (in antwoord op Dik Rondeltap)
 3. KarlRuprechtKroenen

  Zo zijn wij hier aan het kijken naar de constant tuimelende hersenen van sınɥǝıɹp pɹɐɹǝb en zijn nieuwe aanwas.

  Kijken naar aftakeling is iets wat er kennelijk bij hoort.

 4. Zonnestraaltje

  sober…o ja, engels voor nuchter

Reacties niet toegestaan