Celebrities die te diep in het glaasje hebben gekeken

Beroemd
door Admin
dinsdag, 29 mei 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Kirsten Dunst Lindsay Lohan Matt Leblanc Ook celebrities zouden maar beter kunnen stoppen met drinken. Bron: Een Chinese cameraploeg filmt bij toeval Facebook-oprichter Mark Zuckerberg en zijn - toen nog - verloofde Priscilla Chan in miljoenenstad Shanghai. De video is de trailer van een documentaire die zal worden uitgezonden op de Chinese televisie. Na een halve minuut lopen Zuckerberg en Chan nietsvermoedend door het beeld: Bron: Deze sterren houden het niet droog na een hardloopsessie of na een praatje op het podium: Madonna Cameron Diaz Matthew Mccaughney George Clooney Mandy Moore sterren met klotsende oksels en bezwete voorhoofden. Bron:
Sterren die maar beter van de fles kunnen afblijven Genante vertoningen van sterren die niet meer op hun benen kunnen staan en heftige kussen delen met hetzelfde geslacht: Kate Moss
Deze sterren hebben meer dan een goed uiterlijk. Ze zijn namelijk super slim: Modelwas het beste van de klas en ontving een beurs om werktuigbouwkunde te gaan studeren. Artiest studeerde met een hoog gemiddelde af aan de Duke University. acteurs Terry Jones en Michael Palin hebben elkaar ontmoet op de Universiteit van Oxford. John Cleese, Graham Chapman en Eric Idle studeerden allemaal aan de Cambridge University. Chapman is afgestudeerd in medicijnen. Bron:
slide 228745 1021813 large
slide 228745 1021794 large
slide 228745 1021964 large
Het optrekje van filmster Kate Hudson en haar verloofde Matt Bellamy ligt in Londen en heeft maar liefst 14.7 miljoen dollar gekost. Het huis is zes verdiepingen hoog, telt acht slaapkamers, zeven badkamers, een dakterras en een tuin. Daarnaast heeft de woning ook nog een gastenverblijf. Bron: Mark Zuckerberg en Priscilla Chan genieten van hun huwelijksreis in Rome. De Italianen lijken niet door te hebben dat ze zitten te dineren naast de 'Facebook billionaire'. Bron:
0527 zuckerberg exposure2 2