Nog een slachtoffer Bill Cosby spreekt

Beroemd
door anp
maandag, 17 november 2014 om 4:29
nog een slachtoffer bill cosby spreekt1416195153
Nog een slachtoffer van vermeend seksueel misbruik door Bill Cosby is naar buiten getreden. Joan Tarshis schrijft op Hollywood Elsewhere dat ze op 19-jarige leeftijd verkracht is door de komiek.
"Het volgende dat ik me kan herinneren is dat ik werd uitgekleed", schrijft Tarshnis na omschreven te hebben dat ze in 1969 drank aangeboden kreeg van Cosby. "Ik dacht slim te zijn door te zeggen dat ik een infectie had en dat hij het ook zou krijgen en z'n vrouw er zo achter zou komen. Maar hij vond een andere opening. Ik was misselijk over wat er gebeurde en geschokt dat een idool me aan het verkrachten was."
De bekentenis komt vlak na een soortgelijk verhaal van Barbara Bowman. Zij schreef in een ingezonden stuk in de Washington Post dat ze in 1985 gedrogeerd en verkracht werd door Cosby. In een interview met een journalist van NPR werd de komiek vrijdag geconfronteerd met de aantijgingen, maar hij weigerde in te gaan op de zaak. In 2006 schikte Cosby een zaak met Andrea Constand die eveneens claimde seksueel misbruikt te zijn.