Een van de boze exen van Gullit gaat zijn auto veilen

Gullit ex-vrouw Cristina Pensa heeft vrijdag zijn zwarte Mercedes voor zijn huis heeft laten wegslepen. De inbeslagname van de auto volgt na eerdere beslagen van de Italiaanse ex op de bankrekeningen en negen appartementen die Gullit in Amsterdam bezit. Dat schrijft De Telegraaf. “De bankbeslagen hebben niets opgeleverd, omdat Ruud een schuld aan de bank heeft van ruim 1,9 miljoen”, zegt haar advocaat Glenn Haulussy tegen de krant. Ook de beslagen op zijn huizen troffen geen doel, aangezien overal een hypotheek op rust. De Italiaanse ex-vrouw Cristina Pensa (52) claimt ruim 150.000 euro achterstallige kinderalimentatie van de voetballer, waarmee ze begin jaren negentig korte tijd getrouwd was. Voor hun kinderen Quincy (24) en Cheyenne (21) kreeg Cristina door de Italiaanse rechter na de scheiding in 1998 maandelijks 5000 euro en daar bovenop nog een huurvergoeding toegewezen. In Italië houden kinderen recht op alimentatie totdat zij een vaste baan hebben gevonden. Dat is volgens hun moeder nog steeds niet het geval. Wegens financiële problemen betaalt Gullit haar al ruim een jaar niet meer. Haar advocaat is van plan om zijn Mercedes Benz A binnenkort in het openbaar te verkopen, tenzij hij de achterstand alsnog betaalt. Ruud Gullit, die vrijdag in het buitenland verbleef, wist niets van het wegslepen van zijn auto.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  wat een loosers allemaal

 2. Dead Silence

  Wat een zielige auto voor deze gevallen ster.

 3. Hector

  Waarom kan dat wijf niet gaan gewoon gaan werken voor d’r centen? Na 17 (!) jaar 5000 per maand opstrijken en dan nog steeds willen parasiteren op je ex. En dan vragen vrouwen zich werkelijk waar nog steeds af: “where have all the good men gone?” Je zult als man anno 2015 wel knots knettergek zijn als je nog trouwt.

  • Jaap Aap

   Getrouwd of niet, het zijn toch ZIJN kinderen ook? De rechter heeft gesproken en daar zal ook Gullit zich aan moeten houden. De echte loser is Gullit die zich onttrekt aan zijn verantwoordelijkheden.

   (in antwoord op Hector)

Reacties niet toegestaan