‘RTL waarschuwt Humberto om relatiecrisis’

RTL heeft Humberto Tan op het hart gedrukt om zijn privésores gescheiden te houden van zijn tv-werk. Tegen de presentator van RTL Late Night is gezegd dat hij vooral 'voorzichtig' moet zijn met de situatie rond zijn vermeende relatiecrisis en affaire, zeggen bronnen binnen de zender tegen het AD.

De zender zit volgens de krant behoorlijk in de maag met de privéproblemen van Humberto. Intern is besproken dat RTL zwijgt over de kwestie. In RTL Boulevard, anders altijd als de kippen bij een relatiecrisis, is tot dusver met geen woord over Humberto gesproken. "Dat heeft ook te maken met de sfeer die bij heel RTL momenteel heerst'', zegt een van de bronnen. "Iedereen heeft te doen met Humberto's vrouw en kinderen, vooral voor hen stelt iedereen zich erg terughoudend op."

Afgelopen week meldde Privé dat de relatie tussen Humberto en partner Ineke zo goed als voorbij is. De twee zouden al niet meer bij elkaar wonen. De oorzaak zou een affaire tussen Humberto en NOS Journaallezer Dionne Stax zijn.

<>