Ex-managers Depp blijven met modder gooien

De voormalige managers van Johnny Depp hebben donderdag nieuwe documenten geopenbaard over het uitgavenpatroon van de acteur. Depp klaagde in januari zijn voormalige managers aan, die hij ervan beschuldigd hem te hebben bestolen voor een bedrag van 25 miljoen dollar. De ex-managers stellen echter dat ze Depp hebben gewaarschuwd dat zijn levensstijl niet houdbaar was.

Uit de documenten blijkt dat Depp bakken met geld uitgaf. Zo valt te lezen dat Depp een half miljoen dollar uitgaf aan de huur van opslagruimtes om zijn persoonlijke collectie op te bergen. Ook kocht hij voor 15.000 euro aan tassen en koffers van Prada en legde hij 6.000 euro neer voor een bankstel van de set van Keeping Up With The Kardashians voor zijn dochter.

Al met al gaf Depp zo'n 1,75 miljoen euro per maand uit, zo berekenen zijn ex-managers. "Deze ultra-extravagante levensstijl kon meneer Depp zich simpelweg niet veroorloven", schrijven de voormalige beheerders van Depp's financiën aan de rechter.

The Hollywood Reporter legde eerder de hand op rechtbankdocumenten waaruit bleek dat Johnny Depp een gat in zijn hand heeft. Zo werd bekend dat hij 25.000 euro per maand uitgaf aan het invliegen van een speciale wijn uit Frankrijk, waar hij zich ook ter wereld bevond.