Gordon gaat trouwen met Rogier of Manuel

Gordon trouwt met vader Rogier of de Italiaan Manuel. De bruidegom koos er op Schiphol voor geen drie potentiële bruidegommen mee te nemen naar Zuid-Afrika, maar slechts twee. Dat viel vooral afvaller Gerben rauw op zijn dak.

Het einde van de aflevering Gordon gaat trouwen….maar met wie? eindigde donderdag met een verrassing. Gordon vertelde getuige Gerard Joling in de vertrekhal van Schiphol dat hij twee mannen in Nederland wilde achterlaten.

‘’Het was echt een rollercoaster voor mij. Ik ga voor de keuze van mijn hart, ik kies ervoor om twee mannen mee te nemen. Het eerste ticket is voor Rogier’’, zei Gordon, die het tweede ticket gaf aan de knappe Italiaan Manuel.

Onverwacht besluit

Vooral Gerben reageerde teleurgesteld op het onverwachtse besluit van Gordon, maar ook afvaller Roy ligt er naar eigen zeggen wakker van. ''Het viel koud op mijn dak. We hadden zulke fijne gesprekken. Ik was echt al bezig met het huwelijk en dacht na over een leven met hem’’, zei Gerben in een reactie. ''Het hakt erin nu blijkt dat het toch minder wederzijds is. Maar ik kan de liefde niet afdwingen.”

De keuze voor Rogier lag voor de hand. Hij zoende al met Rogier, die vader is van een meisje, tijdens hun eerste date. De komende laatste twee afleveringen spelen zich af in Kaapstad. Daar vond onlangs het televisiehuwelijk plaats. Gordon is momenteel op huwelijksreis. 'Liefs uit het paradijs', schrijft hij op Facebook.