Zure reacties doen Gordon pijn

Gordon vindt het jammer dat een deel van de kijkers zich bedonderd voelt om het einde van Gordon gaat trouwen... maar met wie? De zure reacties op sociale media deden hem pijn, zei hij in RTL Late Night.

Gordon begrijpt de kritiek enigszins, zeker omdat hij en de programmamakers drie weken lang volhielden dat het huwelijk wel plaats had gevonden. De presentator benadrukt echter dat hij de show met "heel zijn hart" heeft gemaakt. "Daarom deed die storm van kritiek pijn vanochtend", zei hij.

Vooral het feit dat Gordon op sociale media op het hakblok werd gelegd omdat hij niet ging trouwen deed de presentator pijn. "Die mentaliteit van tegenwoordig in Nederland. Op sociale media word je helemaal afgebrand. Dat doet heel veel pijn."

Zakken gevuld

Dat hij het programma voor de kijkcijfers maakte is logisch, vervolgt Gordon. "Ja sorry, het is mijn werk. Ik ben programmamaker! Of ik mijn zakken gevuld heb? Ik heb gewoon een contract bij RTL, ik heb er geen cent extra mee verdiend."

In de laatste aflevering van Gordon gaat trouwen... maar met wie? koos Gordon niet voor een van de twee overgebleven kandidaten omdat het gevoel er niet was. RTL stuurde eerder vrijdag een statement uit waarin het zijn excuses aan de kijker aanbiedt. "Als we kijkers het gevoel hebben gegeven dat ze voor de gek zijn gehouden, dan spijt ons dat", aldus de zender.