Yvon Jaspers zelf boerin in nieuw programma

Yvon Jaspers is bezig met een nieuw tv-programma waarin ze zelf als boerin optreedt. De presentatrice van Boer zoekt vrouw zegt in magazine Vrouw dat ze haar hele leven al boerin wil worden. "En daar zijn we nu een programma omheen aan het bouwen", vertelt Yvon over haar plannen voor 2018.

Ze wil er nog niet al te veel over kwijt. "Wacht maar af", zegt Jaspers, die volgend jaar ook een tiende seizoen van Boer zoekt vrouw presenteert. Op maandag 1 en zondag 7 januari zendt de KRO-NCRV twee specials uit van Boer zoekt vrouw, waarin Jaspers met voormalige deelnemers terugblikt.

"We vonden het leuk om met een aantal oud-deelnemers als een echte familie een weekend weg te gaan in een huis in Limburg. Het is een heel hechte club geworden. Ik zit ook in een boerenapp-groepje en we hebben bijna elke dag contact. Dus dit jaar gaan we met deze tweede familie lekker koken, spelletjes doen en wandelen. En we gaan ook een foto maken van heel veel BzV-kinderen, speciaal voor het Ronald McDonald Kinderfonds."