Realityster Barbie met spoed opgenomen in ziekenhuis: “Zeer ernstige situatie”

Samantha de Jong (28) is per ambulance met sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies aan de hand is, is nog onduidelijk, maar volgens een bron gaat het om een ‘zeer ernstige situatie’, zo schrijft het Algemeen Dagblad.

Vanuit het huis van Samantha, beter bekend als realityster Barbie, is 112 gebeld. Haar ex Michael zou in het vliegtuig zitten vanuit Spanje om haar bij te staan. De woning van de Scheveningse is met linten afgezet. Er heeft volgens de politie geen misdrijf plaatsgevonden.

Sinds enkele weken heeft Barbie een relatie met Jordi Ossel (29) uit Leusden. Hij reageert op de situatie: “Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld.”

Volgens Jake Hampel, de oud-manager van Barbie, zou de toestand van Barbie momenteel stabiel zijn. “Ik weet het niet helemaal zeker, maar ze zou weer bij bewustzijn zijn”, benadrukt hij, onderweg naar Schiphol om Michael – de ex van Barbie – op te halen. “Hij zal zich over hun kinderen ontfermen en de komende tijd de woordvoering over Samantha doen.”

De realityster zei eerder dat het niet zo goed met haar ging. Ze voelde zich misbruikt door RTL en productiemaatschappij Warner Bros. “Zij hebben mijn leven laten ontsporen. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld.”

 

Bron(nen):   AD