Dylan Farrow: Woody Allen heeft te lang gelogen

Beroemd
door anp
donderdag, 18 januari 2018 om 17:02
dylan farrow allen heeft te lang gelogen1516291925
Dylan Farrow vindt dat Woody Allen te lang heeft gelogen over het misbruik waarvan zij hem beschuldigt en hoopt dat hij ervoor zal worden vervolgd. Dat zei de 32-jarige dochter van de regisseur donderdagochtend in een interview met presentatrice Gayle King voor het programma CBS This Morning. "Hij liegt en hij liegt al heel lang", zei Dylan over haar (adoptie)vader.
Dylan vertelt in het interview over het misbruik waarvan zij als zevenjarige slachtoffer zou zijn geweest. "Ik werd door mijn vader meegenomen naar een kleine ruimte op zolder in mijn moeders landhuis in Connecticut. Hij zei mij op mijn buik te gaan liggen en te spelen met de speelgoedtrein van mijn broer. Toen ging hij achter me zitten en werd ik seksueel misbruikt."
Allen ontkende donderdag in een verklaring opnieuw de beschuldigingen. "Ik heb mijn dochter nooit misbruikt. Hoewel de familie Farrow alle ophef rond de Time'sUp-beweging gebruikt om opnieuw deze valse beschuldigingen te uiten, maakt ze dat niet meer waar dan dat ze het in het verleden waren", aldus de regisseur in zijn verklaring.