Fotoshopblunder Oprah en Reese Witherspoon

Beroemd
door anp
vrijdag, 26 januari 2018 om 4:09
fotoshopblunder oprah en reese witherspoon1516936336
In de fotoserie van de speciale Hollywoodeditie van het tijdschrift Vanity Fair, die net is uitgekomen, zijn een paar flinke fotoshopblunders gemaakt en daarover raakt Twitter niet uitgepraat. Zo heeft Oprah Winfrey op een foto drie handen en Reese Witherspoon drie benen. De Wrinkle In Time-actrices hebben zelf inmiddels ook gereageerd op hun extra ledematen.
Zo twittert Reese: "Oké, nu weet iedereen het...ik heb drie benen. Ik hoop dat jullie mij nog steeds kunnen accepteren voor wie ik ben." Oprah reageerde op de tweet met de tekst: "Ik accepteer je derde been. Omdat ik weet dat jij mijn derde hand ook accepteert." Veel twitteraars bestudeerden de foto's grondig en al snel verschenen er allerlei memes en gifjes als reactie op de blunder van Vanity Fair.
De foto's zijn gemaakt door Annie Leibovitz, maar naar alle waarschijnlijkheid bewerkt door een iets te enthousiaste vormgever. Naast Oprah en Reese werden ook Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot en Robert De Niro vereeuwigd voor deze speciale uitgave.