Voor € 5000 vertelt Barbie over haar zelfmoordpoging

Dankzij weekblad Privé weten we alles over de zelfmoordpoging van Barbie, alias Samantha de Jong. Daar heeft Privé voor moeten betalen aan Barbie. Het interview is ook aangeboden aan de Story. Die weigerde echter omdat de realityster 5.000 euro wilde hebben, zegt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker op Twitter.

Morgen in Privé en vandaag al in De Telegraaf vertelt Barbie dat ze voor ze zichzelf probeerde te doden eerst haar kinderen bij haar ouders bracht. “Dat deden we vaak zo, dan kon ik me even rustig verder aan kleden. Ik ben terug naar huis gelopen. Daar pakte ik al mijn medicatie en nam dat in. Daarbij snoof ik ook nog een hoeveelheid cocaïne en die combinatie is levensgevaarlijk. Ik pakte een mes en sneed in mijn linkerpols.”

Daarna belde De Jong direct voor hulp. “In mijn hand had ik nog mijn telefoon. Daarmee heb ik mijn tante gebeld en ik riep: ’Help mij, mijn polsen.’ Dat is het laatste wat ik deed, voordat ik helemaal van de wereld raakte. Zij had 112 en mijn moeder gewaarschuwd. Toen zij kwam binnenrennen en me vond, dacht ze eerst dat ik al dood was, ik was lijkbleek…

 

Bron(nen):   Mediacourant